08-02-2012, 03:48 AM
(07-02-2012, 01:50 AM)PAR!SA نوشته: این لینک منظورم بودباز هم نگفتی کدوم دانشگاه درس میخونی...
http://www.masteryourstudies.fi/internat...siness.php
راستش من قصد دارم سال دوم فوق رو برم یه دانشگاه دیگه
البته برای kozminski هم اقدام کردم، اون دانشگاه ازم خواست که درسهایی که اکتبر 2012 دانشگاه بهم ارائه میده رو بفرستم تا ببینم امکانش هست یا نه
خواستم فقط به همون دانشگاه اکتفا نکنم و واسه یک یا دو دانشگاه دیگه هم درخواستم رو بفرستم
برای رشته international management or international management and business or international business
ممنون از شما
ببین یه سری دانشگاه ها با هم رابطه ی اکسچنجی دارن... یعنی دانشجو رو به همدیگه میفرستن! حالا اگه دانشگاه ای که شما درس میخونی با دانشگاه واسا در ارتباط باشه کلا قضیه جداست....
والا از اینجا کسی میخاد اکسچنج بره باید یه سری فرم رو پر کنه که مربوط به دانشگاه خودمون میشه و یه سری باید شرایط داشته باشه (مثلا اینکه باید بالای 40 واحد پاس کرده باشه و تزش رو شروع کرده باشه) و اگه این شرایط رو داشت دانشگاه براش اقدام میکنه نه اینکه خودش ایمیل بزنه....
حالا نمیدونم سیستم دانشگاه شما چطوریه....
خیلی خوب توضیح نمیدی که من بفهمم دقیقا مشکل چیه که بتونم کمک کنم....
اما فک کنم بهترین کاری که میتونم بکنم اینه که برم از اون قسمت اکسچنج دانشگاه بپرسم که چطوری از یه دانشگاه که عضو گروه دانشگاه ما نیست میشه برای اکسچنج اپلای کرد...
امیدوارم این یکم کمک کنه!!!
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز