من در دانشگاههای امریکا، اون طور سلف سرویسی که در دانشگاههای ایران هست ندیدم. یعنی یک جای باشه که همه دانشجوها مراجعه کنند و هر روزی یکی دو جور غذای خاص فقط داشته باشه. در اغلب دانشگاههای امریکا، بخش خصوصی در داخل دانشگاه مغازه یا کافههای مختلف داره و هر مغازه یا کافه غذای خودش رو میفروشه و شما معمولا گزینههای زیادی برای انتخاب دارید و میتونید به اونها مراجعه کنید. در بین این مکانها من ندیدم که هیچ کدوم غذای حلال داشته باشند، ولی طبیعتا این موضوع از یک دانشگاه به دانشگاه دیگه خیلی فرق میکنه و شاید در بعضی دانشگاهها غذای حلال هم پیدا بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.