09-02-2012, 12:48 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2012, 12:52 AM توسط niloofarsa.)
سلام دوستان من در حال حاضر در خارج از کشور مشغول تحصیل هستم در سایت جدید وزارت علوم که ثبت نام کردم آخرکار قبل از اینکه نوبت بده برای مراجعه به وزارت علوم ، میگه نام بانک و شعبه را وارد کنید و گواهی اشتغال به تحصیل ترم جاری را آپلود نمایید می خواستم بدونم الان که ترم پاییز گذشته هنوز هم کمک هزینه ترم پاییز رو می تونیم بگیریم یا نه؟ من شک دارم که گواهی اشتغال به تحصیل کدام ترم رو آپلود کنم چون والدینم تهران نیستند و نمی خوام بعد از اینهمه دردسر و نوبت گرفتن بگن ما هزینه پاییز رو نمی دیم با توجه به اینکه نوبت هایی که به بچه ها داده شده تیر ماه هست و اون موقع ترم بهار هم حتی تمام شده کسی اطلاع داره که الان که ما ثبت نام کنیم و تیر نوبتمون بشه آیا هزینه پاییز رو میدن یا نه ؟ بعدش واسه ترم بهار چیکار کنیم؟ دو تا نوبت بگیریم؟ بعد نام بانک رو از الان باید وارد کنیم ؟؟ چون دیدم بچه ها روزی که میرفتن وزارت علوم اونجا نام بانک رو می گفتن و نامه می گرفتن رویه تغییر کرده؟
یک سئوال دیگه اینکه روزی که والدین میرن وزارت علوم چه مدارکی رو باید همراه داشته باشن؟ گواهی اشتغال به تحصیل وزارت علوم رو که به تایید سفارت رسوندیم باید بفرستیم که همراه ببرند؟ دیگه چه مدارکی لازمه؟
یک سئوال دیگه اینکه روزی که والدین میرن وزارت علوم چه مدارکی رو باید همراه داشته باشن؟ گواهی اشتغال به تحصیل وزارت علوم رو که به تایید سفارت رسوندیم باید بفرستیم که همراه ببرند؟ دیگه چه مدارکی لازمه؟