10-02-2012, 02:24 PM
سلام دوستان!
اولین کامنت من هست بعد از یکسال عضویت! آخه فراموش کرده بودم!
امروز 10 فوریه، 5 دقیقه هست که از امتحان اسپیکینگ آیلتس می آیم! از خودم راضی نیستم! دلیلش شاید اینه که بار اولم بود!
من آیلتس ایران دادم و سنتر اصفهان!
این سنتر دو تا اگزمینر داره که یکی خانم نیتیو به نام فیلیسیتی و دیگری همسرش به نام ایرج(طبق گفته دوستان) که ایرانی هست!
هر دو خیلی خوش برخورد هستند و از نظر استرس، نگرانی نداشته باشید!
خوبی ایرج این هست که اولش 3 تا 4 دقیقه با بچه ها گپ می زنه تا استرسشون کم بشه و مهم تر ازون می پرسه که چه نمره نیاز دارند!
من به خانم فیلیستی خوردم!
ایشون خیلی خوش برخورد هستند ولی همون موقع که وارد میشید استارت می کنند!
از من بعد از اسم و فامیل و کارت شناسایی :
پرسیدند که کار می کنم یا درس می خونم؟
آیا راضی هستم از کارم؟
آیا برای این کار دوره خاصی دیدم؟
بعد پرسیدند از کجا می آیی؟
بعد گفتند که از شهرت بگو؟
بعد پرسیدند که آیا تو بچگی به این فکر کردی چه کاره شوی؟
بعد پرسید آیا لباسات طبق مد و فشن هست؟ که تا گفتم نه حرفم و قطع کرد و گفت وقت تمام هست!
بعد کیو کارت راجع به کاری که تو بچگی دوست داشتی در آینده داشته باشی بود! پرسیده بود توضیح بده چی کاری بوده؟ کی باهاش آشنا شدی؟ آیا نیاز بوده که دوره براش ببینند تا وارد کار بشوند؟؟
بعد تو قسمت سوم راجع به Job Satisfaction سوال پرسید؟
گفت تو کشور شما چه شغلی هست که بچه های کوچک دوست دارند در آینده داشته باشند؟
آیا تو کشور شما بچه های مدرسه ای می تونند برای کسب تجربه و آشنایی با شغل های کار، کار کنند؟
تو کشور شما چه شغل هایی هست که بچه ها دوست ندارند انجام بدهند؟
آیا برای کارکردن نیاز به گرفتن Qualification هست یا خیر؟
و همش در مورد کار بود؟
من که خراب کردم! ان شاء... دوستان بتوند نمره که کارشون را راه می اندازه حداقل بگیرند!
موفق و موید باشید!
اولین کامنت من هست بعد از یکسال عضویت! آخه فراموش کرده بودم!
امروز 10 فوریه، 5 دقیقه هست که از امتحان اسپیکینگ آیلتس می آیم! از خودم راضی نیستم! دلیلش شاید اینه که بار اولم بود!
من آیلتس ایران دادم و سنتر اصفهان!
این سنتر دو تا اگزمینر داره که یکی خانم نیتیو به نام فیلیسیتی و دیگری همسرش به نام ایرج(طبق گفته دوستان) که ایرانی هست!
هر دو خیلی خوش برخورد هستند و از نظر استرس، نگرانی نداشته باشید!
خوبی ایرج این هست که اولش 3 تا 4 دقیقه با بچه ها گپ می زنه تا استرسشون کم بشه و مهم تر ازون می پرسه که چه نمره نیاز دارند!
من به خانم فیلیستی خوردم!
ایشون خیلی خوش برخورد هستند ولی همون موقع که وارد میشید استارت می کنند!
از من بعد از اسم و فامیل و کارت شناسایی :
پرسیدند که کار می کنم یا درس می خونم؟
آیا راضی هستم از کارم؟
آیا برای این کار دوره خاصی دیدم؟
بعد پرسیدند از کجا می آیی؟
بعد گفتند که از شهرت بگو؟
بعد پرسیدند که آیا تو بچگی به این فکر کردی چه کاره شوی؟
بعد پرسید آیا لباسات طبق مد و فشن هست؟ که تا گفتم نه حرفم و قطع کرد و گفت وقت تمام هست!
بعد کیو کارت راجع به کاری که تو بچگی دوست داشتی در آینده داشته باشی بود! پرسیده بود توضیح بده چی کاری بوده؟ کی باهاش آشنا شدی؟ آیا نیاز بوده که دوره براش ببینند تا وارد کار بشوند؟؟
بعد تو قسمت سوم راجع به Job Satisfaction سوال پرسید؟
گفت تو کشور شما چه شغلی هست که بچه های کوچک دوست دارند در آینده داشته باشند؟
آیا تو کشور شما بچه های مدرسه ای می تونند برای کسب تجربه و آشنایی با شغل های کار، کار کنند؟
تو کشور شما چه شغل هایی هست که بچه ها دوست ندارند انجام بدهند؟
آیا برای کارکردن نیاز به گرفتن Qualification هست یا خیر؟
و همش در مورد کار بود؟
من که خراب کردم! ان شاء... دوستان بتوند نمره که کارشون را راه می اندازه حداقل بگیرند!
موفق و موید باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.