من هم با نظر بهرام موافقم. سعی کنید که فامیلتون رو سر هم بنویسید، چون فامیلهای دو کلمهای که با فاصله جدا شدهاند در خیلی از کشورها مرسوم نیست و گاهی دردسر ایجاد میکنه. همسر من همین مشکل رو در امریکا داره. گاهی اولین کلمه فامیلش رو به عنوان middle name در نظر میگیرند، بعضی از سازمانها هر دو کلمه رو سر هم مینویسند، بعضی جاها بین دو کلمه خط فاصله میذارن و بعضی جاها هم مثل پاسپورت مینویسند. به این خاطر خیلی وقتها وقتی برای کاری به ادارهای یا سازمانی مراجعه میشه اول بهش میگن که اسمش تو سیستمشون نیست و باید کلی توضیح بده و ازشون بخواد که ترکیبهای مختلف رو چک کنند تا بالاخره اسمش پیدا بشه.
به همین خاطر، اگر بتونید سرهم بنویسید بهتره، اما اگر خیلی طولانی میشه، میتونید بین دو کلمه خط فاصله بگذارید، ولی ترجیحا فاصله خالی نگذارید.
به همین خاطر، اگر بتونید سرهم بنویسید بهتره، اما اگر خیلی طولانی میشه، میتونید بین دو کلمه خط فاصله بگذارید، ولی ترجیحا فاصله خالی نگذارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.