11-02-2012, 04:34 AM
(11-02-2012, 12:31 AM)M0TRIX نوشته: هزینه یک ماه زندگی در آمریکا چقدره ؟ بدون احتساب هزینه مسکن !بدون احتساب هزینه مسکن، یک نفری میتونید به طور متوسط با حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ دلار در ماه زندگی دانشجویی داشته باشید. این هزینه هم ممکنه با ایالت و محل زندگی متفاوت باشه، ولی حدودش فکر میکنم برای بسیاری از شهرها همینه.
این سوال برام پیش امد چون شما گفتیم اگه یه نفر از همون بدو ورود ra داشته باشه ! حقوقش رو سر برج میگیره ! ما که اول رفتیم انجا باید ماه اول رو خودمون خودمون رو ساپورت کنیم درسته ؟
ایا راهی هست هزینه ماه اول رو دوباره کمکم هزینه گرفت ؟منظورم به جز RA هست
2_ایا ما اول باید نظر استاد رو جلب کنیم و بعد مدارک رو پست کنیم ؟ یا باید اول مدارک رو پست کنیم بعد منتظر نظر اساتید باشیم ؟
معمولا برای ماه اول نمیشه از دانشگاه کمک هزینه گرفت، ولی شاید موسساتی باشند که به دانشجویان کمک مالی کنند و از طریق اونها بشه کمک هزینهای دریافت کرد. متاسفانه من شخصا چنین موسساتی رو نمیشناسم، و گرنه معرفی میکردم.
۲. ضرورتی نداره که حتما اول نظر استاد رو جلب کنید بعد مدارک رو بفرستید، ولی این کار توصیه میشه تا پولی که برای اپلای کردن و پست مدارک میدید و وقتی که میگذارید راحت از بین نره. طبیعتا اگر نظر استادی جلب بشه، احتمال گرفتن پذیرش بیشتر خواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.