14-02-2012, 01:11 AM
الان قضیه بیشتر معلوم شد...
به نظرم همان طور که بابک گفت سعی کنید با استاد یا اساتید مورد نظر ارتباط خودتون رو بیشتر کنید تا بتونید RA بگیرید...چون هم مقدارش بیشتر از TA هست در اکثر موارد و هم به نظرم از خیلی جهات بهتر از TA هست چون رزومه کاری و تحقیقاتی رو بیشتر قوی می کنه...
من فکر نکنم اگر شما اسکولارشیپ و RA بگیرید دچار مشکل باشید....مگر اینکه مقدار اسکولارشیپ حداکثر خرجتون رو شامل بشه که بعید می دونم...
با توجه به اینکه میگید اسکولارشیپ اکی شده بهتره تلاشتون رو بگذارید رو RA و البته نهایتا هم فکر کنم خود دانشگاه به شما RA بده...
خوش باشید
به نظرم همان طور که بابک گفت سعی کنید با استاد یا اساتید مورد نظر ارتباط خودتون رو بیشتر کنید تا بتونید RA بگیرید...چون هم مقدارش بیشتر از TA هست در اکثر موارد و هم به نظرم از خیلی جهات بهتر از TA هست چون رزومه کاری و تحقیقاتی رو بیشتر قوی می کنه...
من فکر نکنم اگر شما اسکولارشیپ و RA بگیرید دچار مشکل باشید....مگر اینکه مقدار اسکولارشیپ حداکثر خرجتون رو شامل بشه که بعید می دونم...
با توجه به اینکه میگید اسکولارشیپ اکی شده بهتره تلاشتون رو بگذارید رو RA و البته نهایتا هم فکر کنم خود دانشگاه به شما RA بده...
خوش باشید
(14-02-2012, 12:42 AM)saeed_oroomy نوشته: عزیز دل!!!
یه دانشگاهی به من اسکولارشیپ داده.....ولی برداشتم طبق ایمیلشون اینه که فول فاند نیست.....در صورتی فول فاند خواهم بود که RA یا TA بگیرم......
میخام ببینم حالا که اسکولارشیپ دادن.....احتمال داره RA و TA هم بدن؟؟؟یعنی هر 2 آفر بشه؟؟؟شانس RA بیشتره یا اسکولارشیپ
منظورم اینه که الان که اسکولارشیپ بردم.....میشه گفت احتمال زیاد RA رو هم میبرم؟؟؟
(14-02-2012, 12:57 AM)saeed_oroomy نوشته: بابک جان حرف شما کاملا درسته.....دانشگاه هم گفته که RA و TA با اسکولارشیپ با هم نمیشه....و یکیشو باید انتخاب بشه نهایتا....
نهایتا به نظر شما شانس RA دارم پس؟؟؟؟TA نمره زبان من کمتر از 100(IBT) هستش متاسفانه احتمالا نمیدن