درود
من دو تا مصاحبه داشتم(phone screen) با یک شرکت، یک توضیح مختصر میدم تا عبرتی باشه برای آیندگان!
مصاحبه اول:
نسبتا کلی بود...پرسیدن که چه تجربه ای دارم که در فیلد مورد نظر شرکت کمکم میکنه...چه پروژه ها و درسهای مرتبطی داشتم...چه زبانهای برنامه نویسی رو آشنا هستم
یکی از پروژه های تو رزومم رو خواستن توضیح کلی بدم براشون (پروژه خیلی مرتبط با کار شرکت نبود)
در مورد یه زبان برنامه نویسی پرسیدن که چقدر آشنا هستم
واینکه به نظرم تو این فیلد چه موردی most challenging هست
بعد اینکه اگه سوالی داشتم بپرسم
فکر کنم حدود 20 دقیقه شد
بعد چند روز با ایمیل گفتن بازم مصاحبه میکنیم
مصاجبه دوم:
تخصصی تر
بطور مشخصی توی یکی از درسهایی که داشتم چی کار کردم
پروژه ی مرتبط با کار شرکت رو گفت توضیح بدم...بعد از توضیحم ازم در موردش سوال هم پرسید
در مورد اینکه تو قیلد مورد نظر مثلا راههای optimize کردن چیه صحبت کردیم
تجارب مرتبط رو پرسیدن
بعد بیشتر بصورت جوابهای کوتاه ارم چند مورد رو پرسید که این موارد رو چقدر آشنام، با این زبانهای برنامه نویسی چقدر آشنام، با این سیستم عامل ها چقدر آشنام (بهم گفت به ترتیب از بهترین به بدترین از نظر آشنایی بگو چی به چیه)
در مورد اینکه سابقه کار در گروه دارم ازم پرسید و اینکه چه نقشی داشتم
کلا چیزی که جالب بود برام این بود که چیزایی رو میپرسید آشنا هستم یا نه که نه تو requirement ها و نه تو قسمت preferred سایتشون برای اینترن اومده بود..منم خوب اکثرشون رو میگفتم آشنا نیستم!!
بعد گفت سوال هست بپرسم
آخر سر هم گفت که تا یک هفته با ایمیل خبر میدن
اینم فکر کنم حدود نیم ساعت شد
با توجه به سوالایی که پرسید امیدی نیست...ولی برحال تجربه ای بود واسه خودش..باشد که مفید واقع گردد!
من دو تا مصاحبه داشتم(phone screen) با یک شرکت، یک توضیح مختصر میدم تا عبرتی باشه برای آیندگان!
مصاحبه اول:
نسبتا کلی بود...پرسیدن که چه تجربه ای دارم که در فیلد مورد نظر شرکت کمکم میکنه...چه پروژه ها و درسهای مرتبطی داشتم...چه زبانهای برنامه نویسی رو آشنا هستم
یکی از پروژه های تو رزومم رو خواستن توضیح کلی بدم براشون (پروژه خیلی مرتبط با کار شرکت نبود)
در مورد یه زبان برنامه نویسی پرسیدن که چقدر آشنا هستم
واینکه به نظرم تو این فیلد چه موردی most challenging هست
بعد اینکه اگه سوالی داشتم بپرسم
فکر کنم حدود 20 دقیقه شد
بعد چند روز با ایمیل گفتن بازم مصاحبه میکنیم
مصاجبه دوم:
تخصصی تر
بطور مشخصی توی یکی از درسهایی که داشتم چی کار کردم
پروژه ی مرتبط با کار شرکت رو گفت توضیح بدم...بعد از توضیحم ازم در موردش سوال هم پرسید
در مورد اینکه تو قیلد مورد نظر مثلا راههای optimize کردن چیه صحبت کردیم
تجارب مرتبط رو پرسیدن
بعد بیشتر بصورت جوابهای کوتاه ارم چند مورد رو پرسید که این موارد رو چقدر آشنام، با این زبانهای برنامه نویسی چقدر آشنام، با این سیستم عامل ها چقدر آشنام (بهم گفت به ترتیب از بهترین به بدترین از نظر آشنایی بگو چی به چیه)
در مورد اینکه سابقه کار در گروه دارم ازم پرسید و اینکه چه نقشی داشتم
کلا چیزی که جالب بود برام این بود که چیزایی رو میپرسید آشنا هستم یا نه که نه تو requirement ها و نه تو قسمت preferred سایتشون برای اینترن اومده بود..منم خوب اکثرشون رو میگفتم آشنا نیستم!!
بعد گفت سوال هست بپرسم
آخر سر هم گفت که تا یک هفته با ایمیل خبر میدن
اینم فکر کنم حدود نیم ساعت شد
با توجه به سوالایی که پرسید امیدی نیست...ولی برحال تجربه ای بود واسه خودش..باشد که مفید واقع گردد!
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge