15-02-2012, 06:05 PM
به نظر من قانون جذب قانون جالب و قابل قبولیه ولی اون فیلم مرتبط ب نام *راز* من چند بار دیدمش اول خوشم اومد ولی وقتی صحبتهای منتقدین رو شنیدم قبول کردم ایرادات اساسی به اون وارد هست،مثلا اینکه فقط ب نیروی فکر و در کل تلاش فکری بیشتر تاکید داره در حالیکه موفقیت نتیجه تلاش فکری و عملی با هم هستش..و میشه گفت رسیدن ب موفقیت فقط با تلاش فکری(شاکله فیلم) میتونه پایه ای ترین اصول زندگی رو خدشه دار کنه...در نتیجه فکر میکنم اون فیلم در کل مثبت و انرژی دهنده هست البته بسیار ناقص...
موضوع دیگه اینکه من در سال های اخیر میشه گفت شادترین و باآرامش ترین لحظات زندگیمو زمان هایی سپری کردم که مطالعه کتاب های جالب روان شناسی جزو برنامه مطالعاتیم بود...الان هم وقتی کم میارم کتاب *لطفا گوسفند نباشید* رو میخونم...و میشه گفت چکیده خیلی از کتابهای روان شناسی موفقیته...
موضوع دیگه اینکه من در سال های اخیر میشه گفت شادترین و باآرامش ترین لحظات زندگیمو زمان هایی سپری کردم که مطالعه کتاب های جالب روان شناسی جزو برنامه مطالعاتیم بود...الان هم وقتی کم میارم کتاب *لطفا گوسفند نباشید* رو میخونم...و میشه گفت چکیده خیلی از کتابهای روان شناسی موفقیته...