16-02-2012, 12:43 AM
ببینید شما هیچ وقت نباید تصمیمات مهم زندگیتون رو بر اساس اتفاقات غیرمنتظره بگیرید. اگر این طور باشه هیچ کار مهمی رو در زندگی نمیشه انجام داد. مثلا فرض کنید یکی برای کنکور داره درس میخونه ممکنه فکر کنه شاید من فردای روزی که لیسانس رو گرفتم یک ماشین بهم زد و مردم، آیا بهتر نیست به جای این که چهار سال درس بخونم، برم این چهار سال رو تفریح کنم؟
به این خاطر به نظر من تصمیمهاتون رو بر اساس اهدافی که دارید بگیرید نه براساس اتفاقاتی که از کنترل شما خارجه.
به این خاطر به نظر من تصمیمهاتون رو بر اساس اهدافی که دارید بگیرید نه براساس اتفاقاتی که از کنترل شما خارجه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.