18-02-2012, 10:34 AM
من رفتم در سایت www.police.ir در قسمت پیشنهادات و انتقادات هرچی از دهنم در اومد گفتم.خواهش می کنم همه شما برید و انتقاد کنید.من نوشتم ما یکبار پول کارت رو دادریم دیگه .شما میخواین کارت مردم رو عوض کنید ما باید پولش رو بدیم؟ اگر میخواین این کارو بکنید با یک قیمتی عوض کنید که بگنجه نه با این قیمت کذایی!! کارت های الکترونیکی با یکی دو هزار تومان صادر میشن ولی شما دارید به شعور مردم توهین می کنید با این قیمت 8200+6000 تومانی.
خواهشمندم تجدید نظر کنید در این قیمت کذایی!!!!
با تشکر
خواهشمندم تجدید نظر کنید در این قیمت کذایی!!!!
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم