دوستان سلام
2 سالی هست که با اساتید ایرانی و خارجی در حال تماس از طریق ایمیل به سر می برم و تقریبا با انواع پاسخ های استادها آشنایی دارم!
ولی یک نوع جدیدی از پاسخ چند ساعت پیش برام رسید جالب بود گفتم باهاتون در میون بگذارم شاید به درد آیندگان بخورد!
یک استاد جوان در مطرح ترین دانشگاه بلژیک، که خیلی استاد را دوستش دارم (مرد هستند ایشون ، به خاطر رزومش و روند تحصیلیش خیلی دوستش دارم)!
یک پوزیشن در سایت گروه تحقیقاتی مبارکشان اعلام کرده بودند (سه چهار) ماه پیش خدمتشون مدارک را ارسال نمودم (از طریق ایمیل)
حالا بعد از این همه مدت امروز زحمت کشیدند اینو جواب دادند:
Dear Amin,
many thanks for your interest. Your CV and
profile looks very interesting, so even though we do not have currently a
position open I will check your application carefully and see if there
might arise a suitable project.
Best regards,
خوب در وهله اول خیلی خوشحال شدم! چون آرزویی بود برام کار کردن با ایشون!
ولی در وهله دوم می خواستم ایمیل بزنم و به ایشون تذکر بدهم که
" استاد جون مگه درد داری وقتی پوزیشن باز داری محل نمیذاری، وقتی پوزیش نداری می خواهی برای من پروژه arise کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟"
در وهله سوم گفتم بابا زشته! بنده خدا احترام گذاشته به من ایمیل زده و دلداری داده!
در وهله چهارم بهش ایمیل زدم و ازش تشکر کردم و ازش خواستم که با هم keep in touch باشیم، بلکه اون پروژه یهو Arised شد
من خودم امیدی ندارم به باز شدن پوزیشن!
ولی می خواستم نظر دوستان را بپرسم در ایمیل های بعدیم چه نکاتی را مد نظر داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون!
2 سالی هست که با اساتید ایرانی و خارجی در حال تماس از طریق ایمیل به سر می برم و تقریبا با انواع پاسخ های استادها آشنایی دارم!
ولی یک نوع جدیدی از پاسخ چند ساعت پیش برام رسید جالب بود گفتم باهاتون در میون بگذارم شاید به درد آیندگان بخورد!
یک استاد جوان در مطرح ترین دانشگاه بلژیک، که خیلی استاد را دوستش دارم (مرد هستند ایشون ، به خاطر رزومش و روند تحصیلیش خیلی دوستش دارم)!
یک پوزیشن در سایت گروه تحقیقاتی مبارکشان اعلام کرده بودند (سه چهار) ماه پیش خدمتشون مدارک را ارسال نمودم (از طریق ایمیل)
حالا بعد از این همه مدت امروز زحمت کشیدند اینو جواب دادند:
Dear Amin,
many thanks for your interest. Your CV and
profile looks very interesting, so even though we do not have currently a
position open I will check your application carefully and see if there
might arise a suitable project.
Best regards,
خوب در وهله اول خیلی خوشحال شدم! چون آرزویی بود برام کار کردن با ایشون!
ولی در وهله دوم می خواستم ایمیل بزنم و به ایشون تذکر بدهم که
" استاد جون مگه درد داری وقتی پوزیشن باز داری محل نمیذاری، وقتی پوزیش نداری می خواهی برای من پروژه arise کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟"
در وهله سوم گفتم بابا زشته! بنده خدا احترام گذاشته به من ایمیل زده و دلداری داده!
در وهله چهارم بهش ایمیل زدم و ازش تشکر کردم و ازش خواستم که با هم keep in touch باشیم، بلکه اون پروژه یهو Arised شد
من خودم امیدی ندارم به باز شدن پوزیشن!
ولی می خواستم نظر دوستان را بپرسم در ایمیل های بعدیم چه نکاتی را مد نظر داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.