22-02-2012, 12:03 PM
(21-02-2012, 11:40 AM)amin_mb نوشته: سلام بابک خان! خدا قوت!۱. به نظر من که template هست و طرف حتی ایمیل اصلی شما رو هم ظاهرا درست نخونده و همین جوری یک جوابی داده.
یکی دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!
1) من قصد اپلای برای آمریکا را نداشتم از ویزا می ترسیدم (هم متاهلم، هم رشتم حساسه، هم مشمول)! البته الان پشیمان هستم!
حالا همینطوری داشتم می گشتم، از زمینه تحقیقاتی یک استادی در دانشگاه USC خوشم آمد و یک ایمیل زدم بهش و نظرشو در مورد خودم برای سال دیگه پرسیدم!
من عادت دارم ایمیل به استاد که میزنم همراه ایمیل 3 تا فایل PDF پیوست می کنم! یکیش، Official Transcripts and Certificates، یکیش Supporting Documents و دیگریش Detailed Resume!
ایشون فرداش بهم ایمیل زدند که
" Dear Amin, Our graduate office will evaluate your application. Thanks for your interest.
Best Regards,"
آخه من نه پذیرش رسمی برای دانشگاه درخواست دادم، نه نمره تافل فرستادم، نه GRE دارم!
سوالم از خدمت شما اینه که آیا ایمیل ایشون Template هست یا نه! آیا Graduate Office این دانشگاه همینطوری هم بررسی می کنه؟
2) سوال بعدیم از خدمت شما اینه که عموی بنده استاد دو تا دانشگاه در کالیفرنیا هست! آیا ایشون می تونه با تماس حضوری و ارائه رزومه و مدارک من به اساتید بعضی از دانشگاه های USC، UCSB، UCI، نقش مثبتی در پذیرش بنده ایفا کنه یا خیر؟!
می دونم یکسری از دانشگاه های تاپ، استاد در مرحله اول تاثیری نداره! ولی با این 3 تا دانشگاه آشنایی در این حد نداشتم!
با تشکر از حسن توجه شما!
۲. اگر خودتون میتونستید در دانشگاه حضور پیدا کنید و با استادها صحبت کنید، به نظرم میتونستید شانستون رو بالا ببرید، اما مطمئن نیستم حضور شخص ثالثی مثل عموی شما تاثیر خیلی زیادی داشته باشه.
من خودم در UCI درس خوندم و میدونم که دانشکده کامپیوتر یک کمیته پذیرش داره، ولی استادها هم بیتاثیر نیستند. اگر استادی دانشجویی رو بخواد به کمیته پذیرش معرفی میکنه و در این شرایط احتمال این که کمیته پذیرش موافقت کنه خیلی زیاد میشه. در نتیجه نمیشه گفت که استاد تاثیری نداره. از شرایط دو تا دانشگاه دیگه اطلاع دقیق ندارم، اما میدونم که به طور کلی شرایط در بسیاری از دانشگاههای امریکا مشابه UCI هست و اگر استاد قبول کنه که دانشجویی رو بگیره و بهش فاند بده، کمیته پذیرش هم تا حد ممکن راه میاد و در بیشتر مواقع فقط در صورتی مخالفت میکنه که دانشجو مینیمم شرایط لازم رو نداشته باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.