بله، در امریکا که کاملا مرسومه و به شدت توصیه میشه. اتفاقا اخیرا یکی از دوستان من در امریکا تازه فارغالتحصیل شده و به دنبال کار میگرده. ایشون از ابتدا لیسانس و فوق و دکترا رو پشت سر هم خونده و هیچ وقت در بین اینها کار نکرده و در طول دوره دکترا هم اینترنشیپ نرفته. یکی دو تا از شرکتهایی که باهاشون صحبت کرده بود و در نهایت نخواسته بودنش، پرسیده بودند که چرا اینترنشیپ نرفته و به خاطر این که هیچ تجربه کاری نداره استخدامش نکرده بودند. به همین خاطر من اکیدا توصیه میکنم که حتما کارآموزی یا همون اینترنشیپ رو در طول دوره دکترا برید. علاوه بر تجربه مفید، در امریکا پول خوبی هم گیرتون میاد و حقوقی که در تابستون میگیرید برای بعضی از رشتهها مثل نرمافزار معادل کل حقوقی هست که در صورت داشتن فاند کامل از دانشگاه در طول یک سال میگیرید.
این که استاد اجازه میده یا خیر، خیلی به استاد بستگی داره. بعضی از استادها مشکلی ندارند و بعضیها هم چندان خوششون نمیاد، ولی باید با استاد صحبت کنید و قانعش کنید که این کار برای آینده شما مفیده. استادهایی که فاند زیادی ندارند، معمولا بیشتر راه میان و بدشون نمیاد که دانشجو در طول تابستون کارآموزی بره و از استاد حقوق نگیره.
این که استاد اجازه میده یا خیر، خیلی به استاد بستگی داره. بعضی از استادها مشکلی ندارند و بعضیها هم چندان خوششون نمیاد، ولی باید با استاد صحبت کنید و قانعش کنید که این کار برای آینده شما مفیده. استادهایی که فاند زیادی ندارند، معمولا بیشتر راه میان و بدشون نمیاد که دانشجو در طول تابستون کارآموزی بره و از استاد حقوق نگیره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.