25-02-2012, 06:21 PM
والا با این چیزایی که من دیدم باید همینجا اعلام کنم که بهترین رشته ها برای کار و یا اینترنشیپ اول کامپیوتر و آیتی هست و بعدش مارکتینگ و بیزینس....
بقیه با فاصله ی زیادی موقعیت کمتری دارن که نمیگم....
فک کنم ما هم آخر عمری باید دوباره بریم کامپیوتر بخونیم!!!
یه نکته ای که یادم رفته بود بگم اینه که معمولا دانشگاه ها یه سری نمایشگاه میزارن که شرکت ها میان خودشون رو پرزنت میکنن و دنبال دانشجو میگردن...
این مسئله مخوصا موقعی مهم تر به نظر میاد که بدونیم روابط شخصی چقدر مهم هست... اگه شما رو بشناسن خیلی کارتون جلو میوفته، به قول مسئول کار آموزی دانشگاه ما مهم ترین کار دانشجو اینه که خودش رو به مصاحبه برسونه... ثابت کنه که هی من ارزشش رو دارم که بیشتر من رو بشناسین..
معمولا همین دوران سال (بعد از کریسمس تا اواخر فبریه) هم این نمایشگاه ها شکل میگیرن پس از دستشون ندین...
امیدوارم یه روز اینجا خبر خوش بشنویم از پیدا شدن اینترنشیپ برای یکی...
بقیه با فاصله ی زیادی موقعیت کمتری دارن که نمیگم....
فک کنم ما هم آخر عمری باید دوباره بریم کامپیوتر بخونیم!!!
یه نکته ای که یادم رفته بود بگم اینه که معمولا دانشگاه ها یه سری نمایشگاه میزارن که شرکت ها میان خودشون رو پرزنت میکنن و دنبال دانشجو میگردن...
این مسئله مخوصا موقعی مهم تر به نظر میاد که بدونیم روابط شخصی چقدر مهم هست... اگه شما رو بشناسن خیلی کارتون جلو میوفته، به قول مسئول کار آموزی دانشگاه ما مهم ترین کار دانشجو اینه که خودش رو به مصاحبه برسونه... ثابت کنه که هی من ارزشش رو دارم که بیشتر من رو بشناسین..
معمولا همین دوران سال (بعد از کریسمس تا اواخر فبریه) هم این نمایشگاه ها شکل میگیرن پس از دستشون ندین...
امیدوارم یه روز اینجا خبر خوش بشنویم از پیدا شدن اینترنشیپ برای یکی...
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز