26-02-2012, 07:29 PM
(26-02-2012, 02:27 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام و درود خدمت آقاپژمانسلام اکبر جان، در کل نظرات امیر حسین رو تایید می کنم.
سوالت من اینه:
1 کلا احساسم میگه با توجه به تجربه اندکم لهجه تافل برا ما شیرین تر از ایلتسه ..نظر شما؟
2 ممکنه ک تافل سنخیت بالاتری با GRE داشته باشه نسبت به ایلتس؟
3 سوال مبهمیه ولی ج بدین لطفا...فرض کنید ی آدم با پایه انگلیسی متوسط به ضعیف،حافظه و هرویژگی ک فکرشو بکنید متوسط..مثلا با روزی 5 ساعت وقت گذاشتن چند ماهه میتونه نمره 80 ب بالا بیاره؟ ی رنج بگید.
سپاس
1- در مورد لهجه، خب به طور کلی گوش ما ایرانیها به لهجه آمریکایی آشناتر هست و از اونجاییکه تو تافل درصد مکالمات بریتیش از آیلتس کمتر هست، می شه به نوعی گفت از این لحاظ برای ما مکالمات راحت تر هستند. ولی بحثی که هست اینه که شما بعد از یه مدت تمرین در هر دوی این لهجه ها می تونید پیشرفت کنید و نباید این مساله رو ملاک انتخاب قرار بدید.
2- تافل و آیلتس ارتباطی با GRE ندارند. غیر از اینکه در همه این آزمون ها رایتینگ وجود داره و شما باید لغت بلد باشید، همین. در نتیجه از این نظر، خوندن برای تافل با خوندن برای آیلتس فرقی در GRE نمی کنه.
3- البته کیفیت خوندن و جدیت در خوندن هم خیلی مهمه. ولی به صورت متوسط که گفتید به نظر من با این شرایط 3 ماه خوبه، به شرطی که واقعاً 5 ساعت در روز باشه.
موفق باشید.