27-02-2012, 07:12 PM
(27-02-2012, 02:12 AM)kourosh_eng_82 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشيد، راستش من هنوز امتحان زبان ندادم ولي مي خواستم بدونم امكان داره كه بتونم بورسيه كامل بشم يا نه؟ معدل : معدل كارشناسي ام 89/14 هستش و معدل کارشناسی ارشدم 18/18سلام دوست عزیز، به این فروم خوش اومدید.
دانشگاه و رشته: دانشگاه كارشناسي ام شهید چمران بوده رشته مهندسی برق قدرت، کارشناسی ارشدم دانشگاه شهید بهشتی رشته برق قدرت گرایش حفاظت و انرژی های نو
3 تا مقاله کنفرانس IEEE دارم. 2 تا مقاله کنفرانس داخلی دارم. 1 مقاله ژورنال دارم که تازه فرستادم ولی هنوز accept نشده.حالا به نظر شما امكان داره كه بتونم از يكي از بهترين دانشگاه هاي كانادا بورسيه كامل بگيرم؟ چوناگه پذيرش تنها باشه نميتونم برم و فقط در صورتي كه بورسيه كامل باشه ميتونم برمممنون
اگر بتونید نمره زبان خوبی بیارید قطعاً شانس فاند گرفتن هم دارید. اینکه از بهترین دانشگاه های کانادا باشه رو کسی نمی تونه بگه، ولی به هر حال با توجه به معدل لیسانس تون و ناشناخته بودن نسبی دانشگاه ها تون، فکر نمی کنم این شانس خیلی بالا باشه.
گرفتن پذیرش برای دکترا در کانادا وابستگی زیادی به پیدا کردن یه استاد داره و اگر بتونید نظر استادی رو جلب کنید قطعاً شانس تون خیلی بالا می ره. پس روی این قضیه حسابی وقت بذارید. اگر بتونید مقاله در ژورنال های معتبر هم بدید باز هم به تقویت رزومه تون بیشتر کمک می کنه. ولی همینجوریش هم به نظرم شانس تون خوبه، به شرط نمره خوب در آزمون زبان. موفق باشید.