28-02-2012, 10:20 AM
راستش من هم در چند ماه اخیر چند بار خواستم که از کاربران تشکر کنم، اما به خاطر این که شاید اسم بعضیها از قلم بیافته این کار رو نکردم. این پست رو هم ارسال کردم که بگم که من قدردان زحمات بینظیر خیلی از شما دوستانی هستم که خالصانه در راه کمک به بقیه و پیشرفت علم و دانش و تحصیلات تلاش میکنید و اطلاعات خوبتون رو به اشتراک میگذارید.
امتیازهای مثبتی که به پستهای شما میدم به پاسداشت زحمات خوب شماست. برای همگی آرزوی موفقیت و برای کشورمون و مردم ایران آرزوی سربلندی، صلح و پیشرفت علمی دارم.
امتیازهای مثبتی که به پستهای شما میدم به پاسداشت زحمات خوب شماست. برای همگی آرزوی موفقیت و برای کشورمون و مردم ایران آرزوی سربلندی، صلح و پیشرفت علمی دارم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.