28-02-2012, 11:09 PM
(28-02-2012, 12:56 PM)akbar_saeedi نوشته: ممنون، تبریز در اون لیست نیست؟لیست خاصی در کار نیست و دانشگاههایی که نام بردم، دانشگاههایی بودند که فارغالتحصیلانش رو در دانشگاههای خوب امریکا و کانادا دیده بودم. به نظرم اگر شرایط دیگه شما مثل معدل و TOEFL و GRE خوب باشه، شانس گرفتن پذیرش خواهید داشت.
(28-02-2012, 01:35 PM)akbar_saeedi نوشته: بابک جان۱. راستش اطلاع درستی از کشورهای اروپایی ندارم و جواب این سوال رو نمیدونم.
1 همونطور ک پیدا کردن کار معمولا با مدرکی غیر از دانشگاه های امریکا در امریکا مشکله،فکر میکنید برعکسشم صادقه؟یعنی کشورهای بزرگ اروپایی مث آلمان هم احتمال داره دانشگاه های خوب خودشونو ب خوبهای امریکا ترجیح بدن؟
2 شما هم فکر میکنید با gre مثلا بین 1100 تا 1200 علاوه بر مدارک دیگه علیرغم استثنائات،گرفتن پذیرش با فاند نسبت به کانادا و استرالیا و اروپا از امریکا میتونه راحتتر بشه؟
3 من خودم از نظر احساسی و ..مشکل خاصی ندارم و فک کنم بتونم برا هدفم چند سال هم خونه نیام ، ولی مطمئنید در کل پروسه گرفتن اولین ویزا نسبت به کشورهای دیگه جدای از مسافرت و هزینه هاش سختی های خاص دیگه نداره؟مثلا تخمین میزنید آمار ویزا ندادن از کانادا کمتره یا بیشتر (با شرایط مساوی)؟
سپاس
۲. به نظر من شانس گرفتن فاند از امریکا بیشتر از کاناداست، چون تعداد فاندها در امریکا بیشتره، اما در مورد اروپا و استرالیا اطلاعات چندانی ندارم.
۳. پروسه ویزا گرفتن خیلی مشخص نیست و بسته به شرایط سیاسی و غیره تغییر میکنه. یک موقعی گرفتن ویزای امریکا خیلی سخت بود و برعکس کانادا به همهی دانشجویان ایرانی راحت ویزا میداد، بعد این موضوع کاملا برعکس شد و امریکا شروع کرد به اغلب دانشجوها ویزا دادن و کانادا خیلی سختگیر شد. این که در زمانی که شما اقدام میکنید کدوم بهتر ویزا میدن یک مقدار به شانس شما بستگی داره. راهی که خیلی از بچهها طی میکنند اینه که برای چند تا دانشگاه امریکا و چند تا کانادا اقدام میکنند تا در صورت وجود مشکل ویزا، گزینهی دیگهای داشته باشند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.