29-02-2012, 12:00 AM
(28-02-2012, 11:49 PM)Babak نوشته: ۱. اشکال این روش اینه که مقالات مختلف از هر رشتهای در یک تاپیک خواهد بود و بعد از مدتی اون تاپیک این قدر بزرگ میشه که پیدا کردن مطالب درش خیلی سخت میشه. به همین خاطر ما سعی کردیم که در انجمن رشتههای مختلف تاپیکهایی برای دریافت مقالات داشته باشیم که کار پیدا کردن مقالات در آینده سادهتر باشه. علیرغم این موضوع در انجمن مقاله هم تاپیک عمومیای وجود داره که دوستان میتونند در اون مقاله درخواست کنند.1.
۲. من با نرمافزارهای مختلف فروم زیاد کار کردم و اگر چه بعضی از امکانات vB در mybb وجود نداره، اما متقابلا mybb هم امکاناتی داره که در vB نیست و mybb نرمافزار خیلی خوشدستی هست که تغییرات و شخصیسازی (customization) رو ساده میکنه.
۳. با توجه به این که ما یک سایت غیرانتفاعی هستیم، ترجیح اینه که بدون تبلیغات جلو بریم و تا زمانی که همه راهها برای تامین هزینهها بسته نباشه، این سایت تبلیغات نخواهد داشت.

2. من چون خودم با vB کار کرده بودم این نظر رو دادم، به هر حال مدیریت سایت در نهایت در این زمینه تصمیم می گیره

3. با non-pofit بودن کاملا موافقم

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.