01-03-2012, 12:08 AM
(29-02-2012, 01:32 PM)rulany نوشته: سلامعلامت + که در زیر پستها میبینید برای دادن امتیاز نیست، بلکه برای اضافه کردن چندین پست در نقل قول هست. برای دادن امتیاز باید روی کلید «امتیاز» کلیک کنید تا اون پنجره pop-up که MaMi اشاره کرد باز بشه.
من وقتی میخوام به کسی امتیاز بدم نمیشه.یعنی وقتی رو علامت +کلیک میکنم بعدش - میشه!!! مشکل از کجاستِ؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.