01-03-2012, 11:09 AM
(29-02-2012, 11:46 PM)Saeid نوشته: دوستان بین 2 تا دانشگاه زیر کدامیک رو پیشنهاد میکنیدمن در مورد امریکا خیلی اطلاعات موثقی ندارم.اما همون طور که امین جان گفتن با توجه به اینکه رنک دانشگاه ها خیلی با هم تفاوت نداره چندتا بحث دیگه به نظرم بیشتر اهمیت پیدا میکنه.
1- UNC CHARLOTTE
رنک این دانشگاه تو مکانیک 93 هستش و تو شهر بزرگ شارلوت قرار داره و از نظر ریسرچ خیلی قویه و استادای خوبی داره و یک شهر ساحلی هستش
2-WVU
تو شهر کوچیکی هستش و آب و هوای سردی داره-ریسرچ بسیار قوی تو فیلد من-از پیتسبورگ 1.5 ساعت و واشینگتن دی سی و کولومبوس در اوهایو هم حدودا 4 ساعت فاصله داره-رنکش تو مکانیک 84 هستش--
باز اگه فکر میکنید اطلاعاتی لازمه لطفا بفرمایید.....ممنون
اول اینکه ببین زمینه ی تحقیقاتی کدوم دانشگاه بیشتر به علاقه ات میخوره.خیلی خیلی مهم به نظر من.حتی از نظر مقدار فاند هم مهم تره.بعدش اینکه نظر شخصی من اینه که شهرهای بزرگ بهترن.چون حداقل اینه که خودم شهرهای بزرگ رو بیشتر میپسندم.شهرهای کوچک خوب خودت میگی کوچک دیگه.امکانات هم کمتر هست(نه پایین تر!).البته این بستگی به خودت.در مورد خودم چون از جاهای خلوت و کوچک بدم میاد اینو میگم.
در ضمن ساحلی هم هست دیگه!
تیم بسکتبال هم که داره ! کلا با توجه به جمیع جهات به نظر من گزینه ی اول مناسب تر هست.
بازم بچه هایی که اطلاعات بیشتری در مورد امریکا دارن بهتر میتونن کمکت کنن