دوست من، من یکی از دانشگاه های هدفم (به امید خدا) NCSU هستش، مطلب زیر رو هم از یکی از دوستانی که در اونجا برق میخونه نقل می کنم، اگر لازم شد پیام خصوصی بده تا ایمیلش رو بدم به شما:
نقل قول: این دانشگاه در شهر Raleigh واقع شده ولی دانشگاه کارولینای شمالی در دو شهر Charlotte و Chapel Hill شناخته شده تر است. Raleigh بد نیست ولی بدانید که این شهر مثله بقیه شهر های این ایالت و حتی خیلی اسالت های دیگه اصطلاحا Drive City هست. یعنی مثله تهران یا هر شهر دیگه تو ایران متراکم و به هم پیوسته نیست و نمیشه با پیاده روی در طول یک خیابان مثله ولی عصر به راحتی به همه چیز دست رسی داشت. اینجا برای خرید باید فواصل زیادی را طی کنید. و بهتره ماشین داشته باشید. اما Campus اینجا خط اتوبوس رانی به اسم Wildline داره. این خط شامل 14 خط است که تمام منطقه ی campus v رو نه خیلی خوب ولی مطلوب پوشش میده. و استفاده از اون مجانی می باشد. حتی برای ساکنین.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.