01-03-2012, 09:57 PM
تاریخ و مکان امتحان:
4 Feb 2012
نوع امتحان(آکادمیک یا جنرال):
Academic
موضوع انشای مطرح شده در بخش اول:
دو نمودار
موضوع انشای مطرح شده در بخش دوم:
در مورد مزایا و معایب maternity leave سه ماهه
نمره پیش بینی شده و واقعی(در صورت اطلاع) شما:
به نظر خودم باید 6 یا 6.5 میشدم ولی متاسفانه 5.5 شدم !!! به نظرم یکی از بهترین writing هام بود و خیلی collacation بکار بردم . علت می تونه عدم توضیح مشخص در مورد موضوع گفته شده باشه یا اینکه نظر خودم رو خیلی باز نکردم در انتها !!
برنامه ریزی که برای آماده کردن این بخش داشتید:
من از 6 ماه قبل برای هر skill یک کلاس رفتم تا با امتحان آشنا بشم و بعد هم خودم به مرور کار کردم. در مورد writing استادم برام غلط گیری می کرد و خودم هم اکثرا در آخر با متن نوشته در کتاب مقایسه می کردم و اصطلاحات را یاد می گرفتم و خیلی از دیکشنری های آنلاین استفاده می کردم بخصوص برای collacation
منابعی که مطالعه کرده بودید:
Cambridge 6, 7 , 8
Improve your IELTS Writing Skills ___ Sam McCarter
IELTS on Track Test Practice Academic ___ Stephan Slater
Answers to All TOEFL Essay Questions
Oxford Collacation
سایر تجریبات و توصیه های شما:
به نظرم نوشتن زیار خیلی کمک می کنه. علاوه بر اون ایده هم مهمه که من خیلی از مطالعه مطالب مختلف در سایت Wikipedia استفاده کردم که در Speaking هم خیلی بهم کمک کرد و کلا نمره خوبی در امتحان آوردم.
4 Feb 2012
نوع امتحان(آکادمیک یا جنرال):
Academic
موضوع انشای مطرح شده در بخش اول:
دو نمودار
موضوع انشای مطرح شده در بخش دوم:
در مورد مزایا و معایب maternity leave سه ماهه
نمره پیش بینی شده و واقعی(در صورت اطلاع) شما:
به نظر خودم باید 6 یا 6.5 میشدم ولی متاسفانه 5.5 شدم !!! به نظرم یکی از بهترین writing هام بود و خیلی collacation بکار بردم . علت می تونه عدم توضیح مشخص در مورد موضوع گفته شده باشه یا اینکه نظر خودم رو خیلی باز نکردم در انتها !!
برنامه ریزی که برای آماده کردن این بخش داشتید:
من از 6 ماه قبل برای هر skill یک کلاس رفتم تا با امتحان آشنا بشم و بعد هم خودم به مرور کار کردم. در مورد writing استادم برام غلط گیری می کرد و خودم هم اکثرا در آخر با متن نوشته در کتاب مقایسه می کردم و اصطلاحات را یاد می گرفتم و خیلی از دیکشنری های آنلاین استفاده می کردم بخصوص برای collacation
منابعی که مطالعه کرده بودید:
Cambridge 6, 7 , 8
Improve your IELTS Writing Skills ___ Sam McCarter
IELTS on Track Test Practice Academic ___ Stephan Slater
Answers to All TOEFL Essay Questions
Oxford Collacation
سایر تجریبات و توصیه های شما:
به نظرم نوشتن زیار خیلی کمک می کنه. علاوه بر اون ایده هم مهمه که من خیلی از مطالعه مطالب مختلف در سایت Wikipedia استفاده کردم که در Speaking هم خیلی بهم کمک کرد و کلا نمره خوبی در امتحان آوردم.