02-03-2012, 12:52 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 02-03-2012, 12:56 PM توسط amirhossein.gh.)
(01-03-2012, 09:13 AM)mahyarelc نوشته: دروددوستان سلام
دیدم زیادی داره تو سر آیلتس زده میشه گفتم بیام دفاع کنم![]()
قصد بی ارزش کردن هیچ کدوم از امتحاناتو ندارم ولی اگه میشه یکم در مورد این دوجمله بیشتر توضیح بدید تا بیشتر روشن بشه
به نظر شما بدون سواد میشه نمره گرفت برای آیلتس؟ اگه راهشو بلد هستید به ما هم بگین که پی به اشتباهمون ببریم که واقعا سطح زبانمون بالا نرفت، چون مثل اینکه برای زندگی آکادمیکمون هم مفید نبوده و یه جورایی فقط تلف کردن وقت بوده![]()
جدا اگه کسی بدون دانش زبان بتونه از ریدینگ آیلتس نمره درستی بگیره، و تو اسپیکینگ هم موفق باشه (که برخلاف تافل که میتونین یه متن رو حفظ کنید و جلو کامپیوتر بازگو کنید ، با انسان زنده طرفین و دارین مصاحبه میشین) خیلی کارش درسته
من واقعا با دیدگاه مهیار موافقم !
البته واقعا امتحانای زبان جوری نیست که مثلا بگی یکیش بده و یکیش خوبه ! خوب همشون سختن !
میدونین من دلیل های زیادی داشتم که تافل ندم :
1.از لغت حفظ کردن و کلا حفظ کردن بدم میاد. من کلا با خرخونی مخالفم
2.وضعیت برگزاری امتحان تافل تو ایران واقعا امسال که افتضاح بوده ! من اینو به این دلیل میگم که خیلی از دوستام که امسال کاغذی یا اینترنتی امتحان دادن، اصلا راضی نبودن از شرایط برگزاری و همچنین عملکرد ETS !
ولی برگزاری آیلتس واقعا عالیه و سرزمان هست و شما از اون لخاظ دغدغه ای ندارین !
3.من حداقل پس از چندین سال زبان خوندن به این نتیجه رسیدم که آیلس یه امتحانیه که باید یاد گرفته باشی . اصلا حفظ کردن به درد نمیخوره ! اصلا. آخه میدونید سوالا که مثل تافل نیست که یه قسمت گرامر یه قسمت لغت و... . اسکیل های آیلتس به صورت پنهان در همه قسمت ها هست و و شما همه جا و در همه سوالات با ترکیبی از اسکیل ها دست و پنجه نرم کنید
یه چیز دیکه هم بگم که در واقع دلیل اصلی انتخاب آیلتس هست : الان تو ایران سه مرکز داریم(البته اگه ایران آیلتس رو در نظر بگیریم

یه نکته دیگه هم هست دیدم بچه ها میگن تعصب فلان جا بیشتره رو تافل یا آیلتس! بابا اینا که فقط یه نمره زبانه و بس ! شما نمره حداقل رو بگیر و هر جا دلت خاست برو !
به نظر من آیلتس آینده روشن تری داره !
ولی بازم به نظرم دوستای خوبم که میگن تافل احترام کامل میذارم
پ ن : اکبر جان راضی شدی برادر ؟

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."