(01-03-2012, 09:13 AM)mahyarelc نوشته: درودمهیارجان! کسی تو سر آیلتس نزد! اینجا تاپیکی هستش که هر کسی که نظر خودش را میگه، نه اینکه بخواهد جبهه بگیره!
دیدم زیادی داره تو سر آیلتس زده میشه گفتم بیام دفاع کنم![]()
قصد بی ارزش کردن هیچ کدوم از امتحاناتو ندارم ولی اگه میشه یکم در مورد این دوجمله بیشتر توضیح بدید تا بیشتر روشن بشه
به نظر شما بدون سواد میشه نمره گرفت برای آیلتس؟ اگه راهشو بلد هستید به ما هم بگین که پی به اشتباهمون ببریم که واقعا سطح زبانمون بالا نرفت، چون مثل اینکه برای زندگی آکادمیکمون هم مفید نبوده و یه جورایی فقط تلف کردن وقت بوده![]()
جدا اگه کسی بدون دانش زبان بتونه از ریدینگ آیلتس نمره درستی بگیره، و تو اسپیکینگ هم موفق باشه (که برخلاف تافل که میتونین یه متن رو حفظ کنید و جلو کامپیوتر بازگو کنید ، با انسان زنده طرفین و دارین مصاحبه میشین) خیلی کارش درسته
من اعتقاد دارم، یک نفر با سواد نچندان زیاد می تونه نمره مینیمم خیلی از جاها برای مهندسی که 6.5 هست را بگیره!
به نظر من:
IELTS: English+Technique+IELTS strategies
IBT: English+IBT Strategies
همچنین من معتقدم که نمره آیلتس تا 7 نمی تونه سطح سواد کسی را نشان بده!
چهار نفر با نمرات زیر می شوند 6.5!
7 6 6 6 ======> 6.5
7 6.5 5.5 6 ===> 6.5
7 7 5.5 5.5 ===> 6.5
6 6 6.5 6.5 ===> 6.5
به نظر من سطح این نفرات با نمره 6.5 مشخص نمی شه!
در آیلتس نمره نهایی میانگین گردشده نمرات در هر بخش هست! که به نظر من نمره واقعی هر کسی را نشان نمی دهد!
اما در IBT نمره نهایی مجموع نمرات شماست!
شما باید هر چهار تا تواناییت خوب باشه که نمره خوب بگیری!
ولی همونطور که از نمره اول در بالا مشخص است کافی است یک Skill خوب داشته باشید!
حالا یک چیز دیگه فرض کنید!
یک نفر نمراتش شده 7 7 6.5 6! مثلا فرض کنیم ممتنح Speaking به اون داده 6! حالا یک ممتنح دیگه ممکن هست به اون بده 6.5! تو این شرایط نمره نهایی میشه 7!
میشه به من بگید نمره واقعی این شخص 6.5 هست یا 7؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به همین راحتی سرنوشت یک نفر می تونه به هم بریزه!
تازه طبق نمره 6.5 هیچ تفاوتی بین 7 7 6.5 6 با 6.5 6.5 6 6 نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر دو نمره نهایی 6.5 خواهند داشت!
همونطور که پژمان جان نیز گفتند، یکی از بخش های Speaking، مربوط به خلاصه گفتن Reading هست!
شما، یک Reading به بچه هایی که دارند تو ایران زبان می خونند، بدهید و ازشون بخواهید خلاصه اش را بگند، ببنید چی کار میکنند!
استاد من تو آیلتس، همین تمرین را با بچه ها می کرد، همگی گند می زدند، ولی همگی Speaking در آیلتس را شدند 6.5!
در مورد نکته ای که در مورد زندگی آکادمیک از من دلیل خواستید، بدین صورت توضیح می دم:
شما تو دانشگاه باید به Lecture های اساتید گوش کنید و نت برداری کنید! ولی نیازی ندارید، که جا خالی پر کنید!
Listening آیلتس، به خصوص تو Section 1 ,2 فقط نیاز داره که به Keyword ها دقت کنید نه مفهوم جملات! شما باید اسم و فامیل و زمان و تعداد و مقدار را آماده بشید بشنوید!
در مورد Reading هم، من با 3 تا از دوستام، امتحان 9 فوریه داشتیم! تو Reading من شدم 7! اونها همگی شدند 6.5! من متن را 8-9 دقیقه با دقت ولی سریع می خونم! بعد جواب می دهم، ولی دوستام، اصلا بعد از امتحان نمی دونستند که متن ها راجع به چی بود! فقط سوال خونده بودند و رفته بودند تو متن پیدا کرده بودند! دلیل موفقیتشون هم این بود، که تمام سوالات از نوع Given/Notgiven و کدوم پاراگراف کدوم جمله را شامل میشد! خوب این نوع سوالات برای گرفتن نمره 6 تا 6.5 به سواد چندان زیادی نیاز نیست!
حالا اگه شانس این 3 تا دوستمون، مثل خیلی از امتحان های دیگه، متن ها سخت تر بود و نوع سوالات تنوع بیشتری داشت، عمرا همچین نمره ای نمی گرفتند! حالا شما از روی 6.5 می تونید بگید سطح دوستای من چنده؟؟؟
به نظر من، بهترین Skill در آیلتس ، Writing هست که واقعا سخت تصحیح میشه و برای همه ما مفید هست!
بنده خودم کارم با آیلتس راه افتاد! ولی با تافل نه!
آیلتس امتحان خوش دست تری هست و نمره گرفتن همونطور که Pink floyd هم گفت، در سطح 6-7 راحت تر هست!
کسی نمی گه آیلتس بده! نظرمون را برای اکبرجان که تازه می خواهند خودشون را آماده کنند، پیشنهاد دادیم!
برای کسی که وقتیش کمه، سطحش متوسطه من بهش آیلتس پیشنهاد می کنم!
ای کاش ما می تونستیم به نظرات دیگران احترام بگذاریم!
من کی تو صحبتم گفتم که هر کسی آیلتس خونده، وقت تلف کرده!؟؟؟؟؟؟؟
من کی گفتم، که بدون سواد میشه آیلتس نمره گرفت!؟؟؟؟؟
موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.