02-03-2012, 06:22 PM
(02-03-2012, 06:03 PM)Saeid نوشته: سلام...ورود شما رو تبریک میگم به سایت.....8- 9 که زیاد هستشو به نظرم به راحتی میتونید نمره رو بیارید.....کتابای اینترچنج و ....غیر مرتبط توصیه نمیشه......
504 رو بخونید...برا شروع خوبه.....رو اسکیل ها کار کنید.....مخصوصا لیسنینگ و منابعشو از سایت داونلود کنید و گوش کنید و علاوه بر این میتونید منابع ریدیمگو هم عمین کارو انجام بدید......تست زیاد بزنید.....کتابای بارونز و لانگ من و دلتا رو توصیه میکنم
(02-03-2012, 06:09 PM)Pink Floyd نوشته: درودممنون دوستان بابت پاسخ
اول اینکه در طول این مدت تمام وقت آزادتون و با یه پلیر تو گوشتون لیسنینگ کار کنید و وقت تون رو با کتاب های غیر تافل پر نکنید، مستقیم برید سراغ منابع، کتاب های مربوط به لغت رو از بخش لغت همین فروم تهیه کنید و سعی کنید دامنه لغات تون رو بالا ببرید.بجای خوندن اینترچنج و اینا کتاب های تافل رو بخونید هر آیتم ی رو مشکل داشتید میرید کتاب های اون قسمت رو می خونید. کلاً فکر نکنید 8-9 ماه زمان زیادی هستش. ضمنا عادت کنید به سرعت چه در خوندن چه در شنیدن ولی واسه اسپیکینگ - برخلاف تصورات رایج - سعی کنید accuracy رو فدای سرعت یا fluency نکنید.
جواب هاتون رو که خوندم احساس اعتماد به نفس میگیرم
ببخشید تاکید می کنم اما با سطح ضعیف من واقعا نیازی به هیچ پیش زمینه ای نیست ؟
گرامر رو چی ؟ به تنهایی بخونم کمک می کنه یا نیازی نیست ؟
برای لیسینینگ با چه کتاب یا فایلهایی شروع کنم ؟
در مورد اسپیکینگ این جمله اخر رو دقیقا نفهمیدم یعنی چی د؟ دقت فدای تسلط نکنم ؟ منظورتون این بود یا من اشتباه متوجه شدم ؟