(12-06-2011, 12:13 PM)Faraz نوشته: با اجازه پژمان عزیزسلام دوستان
فرهاد جان با توجه به تفاوت های اساسی ایلتس و تافل وقت گذاشت برای هر دو آزمون اشتباه است.با توجه به وقتی که مطرح کردید شما فعلا سطح زبان خود را بالا ببرید و به فکر آزمون نباشید.اگر سطح زبان شما به درجه ایده ال رسیده باشد نوع آزمون هیچ تفاوتی نمی کند و با 2-3 ماه مطالعه به راحتی در هر دو آزمون موفق خواهید بود.
یک نکته دیگر هم هست.این آزمون ها فقط می خواهند نشان دهند که شما از نظر سطح زبان مشکلی ندارید و مسئله فقط داشتن مینیمم لازم است.به همین دلیل اگر نمره کافی در ایلتس رو بیاورید (مثلا 7 یا 7.5) تقریبا اکثر دانشگاه های امریکا قبول خواهند کرد.بر عکس این موضوع هم درباره تافل و کشور هایی مثل استرالیا و انگلیس صادق است.اگر گفته می شود امریکا به تافل تمایل بیشتری دارد به این معنی نیست که ایلتس را غیر معتبر می داند و یا به کسانی که ایلتس دارند پذیرش نمی دهد.

در پست بالا، فراز عزیز اصل نکته رو بیان کرده. یعنی این که هر کسی اول باید سطح زبانش رو بالا ببره. من کسانی رو میشناسم که هم در تافل و هم در آیلتس نمره مورد قبول دانشگاه رو آوردن ولی وقتی رفتن تو محیط برای حرف زدن ساده هم دچار مشکل شدن. پس هرکسی باید اول تمام مهارت های زبانیش رو قوی کنه. نه فقط به خاطره امتحان بلکه با این هدف که میخواد مدت ها با اون زبان سروکار داشته باشه. حالا این فرد وقتی زبانش قوی شد کافیه که یک سری تکنیک های خاص مربوط به امتحان مورد نظر رو یاد بگیره و مطمئنا نمره خوب هم خواهد آورد. من دوسال پیش هم تافل امتحان دادم هم آیلتس، واقعا هم درست حسابی نخونده بودم. برای تافل فقط یک سری تست های نمونه ش رو زدم که چشمم آشنا بشه. برای آیلتس کلاس رفتم ولی خیلی مفید نبود برام و نصفه ولش کردم خودم چند تا تست کمبریج زدم. تافل 600 شدم و آیلتس 7. امسال امتحان آیلتس دادم دوباره و 7.5 شدم. باز هم همون تست های کمبریج رو زده بودم. علت انتخاب آیلتس هم برای من هیچ ارتباطی به سختی و آسونیش نداشت. عوامل دیگه ای در انتخاب نوع امتحان تاثیر داره، برای من این مهم بود که کارنامش میاد اینجا بد مدارکم رو هم میتونم همراش بفرستم. برای سفارش کارنامه اضافی هم نیاز به کارت اعتباری و دردسر های اون نیست.
به نظر من هرکسی باید یک مدت وقت بگذاره و زبانش رو قوی کنه. بعدش میتونه چند نمونه از هم تافل و هم آیلتس رو حل کنه و ببینه با کدوم راحت تره. بعدش با توجه به سایر عوامل مثل دانشگاه مورد نظر، تاریخ امتحان، مدت و نحوه صدور کارنامه و مقایسه شرایط و امکاناتی که داره تصمیم گیری کنه.