05-03-2012, 12:59 AM
(29-04-2011, 12:05 AM)m0h3n نوشته: من یه برنامه ای واسه یادگیری لغات واسه خودم نوشتم که واقعا واسم مفید بود و در امتحاناتی که شرکت کردم از این برنامه برای حفظ لغات استفاده میکردم. این برنامه بر اساس الگوریتم لایتنر نوشته شده (1-2-4-8-16-32) و در هر دوره ای که شما لغت رو بلد نباشید Period اون لغت Reset میشه. با زبان #C و Visual Studio 2008 نوشته شده.سلام.این برنامه نصب میشه ولی هیچ آیکونی نداره برای اجرا!!!!! چجوری اجرا کنم؟
برنامه رو میتونید نصب کنید. فقط باید .Net Framework 3.5 روی سیستم شما نصب بشه.
امیدوارم کاربرد داشته باشه و مفید واقع بشه ... (البته نرم افزارهای گوناگونی در این خصوص در اینترنت موجود هست)
در صورتی که سوال و یا مشکلی داشتید پیام خصوصی بزنید...
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم