08-03-2012, 05:52 PM
(07-03-2012, 11:52 AM)alipphse نوشته: واقعا دستتون درد نکنه که اینقد زود جوابمو دادین.. من از خیلی وقت پیش شما رو بوکمارک کرده بودم.. باورم نمیشد کسی اینقد زود جوابمو بده!!خداییش دمتون گرم! عکس پروفایلتون هم خیلی بامزس!! فقط 700 یورو اونم واسه یه سال؟؟!!! این که خیلی کمممممممممممممه!!! اینجوری اگه باشه باید قید بزرگترین آرزوی زندگیمو بزنم ولی خب واقعا یه چیزی این وسط واسم سواله! اونایی که میرن چطور میرن؟ یعنی فقط مایه دارا میتونن برن؟؟!! آخه من شنیدم که اجازه کار در کنار تحصیل بافاند رو هم بهت نمیدن...پس باید چیکار کرد؟؟؟موضوع به این سادگی نیست. درسته که رقمش حدود ۴۷۰۰ تا ۴۸۰۰ یورو در سال هست اما…
راستی درباره پولیتو چطور؟(تورین) اطلاعات خاصی دارین؟ اونم وضع فاند به همین منواله؟؟ خواهش میکنم یه امیدی بهم بدین واسه رفتن به ایتالیا
به پیرو دریافت این بورس شما نزدیک به ۳۰۰۰ یورو تخفیف خوابگاه میگیرید؛ حتی میتونید اون مبلغ ۳۳۰۰ یوروی شهریه رو به شدت کم کنید و یه رقم ۱۴۰ یورو برسونیدش (فکر کنم امسال شد ۱۴۵ یورو) تا اینجا خودش ۶۰۰۰ یورو تخفیفه
البته توجه داشته باشید که میلان شهر گرونیه اگر چه مثل پاریس و لندن نیست اما …
خلاصه بگم به این شکل حساب کنید که دانشگاه یه شما در کل این امکانات رو میده (درصورتی که این بورس رو بگیرید)
۱. کل هزینه خوابگاه.
۲. مبلغ ۱۹۰۰ یورو به صورت نقد (درسال)
۳. کارت منسا (روزانه ۵ یورو برای شما شارژ میشه و میتونید در همون روز خرجش کنید البته در یک سری فروشگاه های خاص) (این کارت تا ۴ ماه پیش روزی ۷.۵ یورو بود)
ببخشید که پ.خ شما رو اینجا جواب دادم؛ گفتم شاید به کاربر دیگه ای هم کمک کنه.
موید و پایدار باشید.