09-03-2012, 03:49 PM
(09-03-2012, 03:39 PM)MaMi نوشته: به نظر من با یک جستجو در سایت Zigorat و Dell میتونی قیمت ها رو با هم مقایسه کنید که کجا بهتر خواهد بود برای خرید..البته یک چیز رو باید در نظر داشته باشی و اون هم نوسانات ارز است که قدرت کلی خرید ما جهان سومی ها (ببخشید که این کلمه رو به کار بردم!) رو تحت تاثیر قرار میده...Mami، دوست عزیزم!
مطمئنا می دونی، بعضی از این لپ تاپ فروش ها و تعمیرگاهی ها چه کارهایی که نمی کنند!
حتی من تو نمایندگی های معتبر هم دیدم، که باتری دست دوم تمیز، یا تقلبی چینی را بسته بندی می کردند، و از شما قیمت باتری اصل می گیرند!
من تاکید می کنم، که نمایندگی ها هم دیدیم این کارها را می کنند!
حتی لپ تاپ هم Config می کنند، بعد با سشوار و تشت آب و ..... Lable های جدید می چسبونند و یک لپ تاپ جدید آک سونی به شما تحویل می دهند! دیگه چه برسه به باتری!
من اگه جای سعید جون بودم، تو آمریکا می خریدم، بر فرض اینکه گران تر هم باشه، دیگه خیالم تخت بود کسی سرم کلاه نمی ذاره!
تازه، تو ایران هم این لوازم وارداتی با قیمت ارز گران تر شده ، پس نمیشه دقیق گفت که اینجا مقرون به صرفه تره!
البته باید دوستان آمریکا نشین، نظرشون را بدهند، بلکه بهتر بشه تصمیم گیری کرد، یهو هم دیدید نظر منم عوض شد!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.