(09-03-2012, 04:35 PM)a_tt نوشته: سلامهمونطور که میدونید برای اینکه بتونید در استرالیا از طریق تحصیل اقامت بگیرید، یک شرطش اینه که حداقل 2 سال در استرالیا پیوسته یا ناپیوسته تحصیل کرده باشید که منجر به اخذ مدرک دانشگاهی شده باشه، این مدرک میتونه Bachelor یا بالاتر باشه، (دقت کنید که Graduate Certificate که معمولاً دوره اش 6 ماهه است مورد قبول نیست.)
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
من می خوام برای فوق لیسانس در دانشگاه های استرالیا اقدام کنم. هدفم اینه که بعد تحصیل اگر بشه بمونم اونجا. اما master ای که مورد نظر منه دوره اش یک ساله است.
چکار کنم اگر حداقل 2 سال تحصیل جزو شرایط گرفتن اقامت ست؟
اگر جواب اینه که باید حتما بعد از آن دوره دیگه ای رو هم بگذرونم (مثلا research)که حتما دو سال بشه آیا از الان باید برای سال دوم هم Apply کنم یا اینکه الان ویزای یک ساله بگیرم و برم و بعدا یک فکری برای سال دوم کنم و ویزام رو اونجا تمدید کنم؟(میشه؟)
میتونید این مستر اول که اشاره کردید رو تمام کنید، و بعد یک پذیرش یکساله دیگر Coursework بگیرید، دوره های مستر ریسرچ معمولاً دو ساله است ولی اگر یکساله هم دارد و با طول دوره مستر اولی دوره اش مجموعاً 92 هفته میشود، میتونید این کار را نیز بکنید. البته تمدید ویزا رو خیلیها در استرالیا انجام میدهند و تابحال نشنیدم برای کسی مشکلی بوجود بیاد ولی ریسکه دیگه و بهتره از همون اول پذیرش دو ساله بگیرید.
با این حساب وضعیت شما هم تاحدودی مثل من باید باشه، بنابراین باتوجه به تجربیاتی که الان دارم، من اگر جای شما بودم:
-سعی میکردم پذیرش دوره 2 ساله بگیرم و ویزا همان اول برای همان دانشگاه اقدام کنم. (دقت کنید هزینه تمدید ویزا در استرالیا مجموعاً حدود 1000 دلار خرج برمیداره!)
-سعی میکردم حتماً دانشگاه در مناطق Regional (کم جمعیت) انتخاب کنم. چون دانشجویان این دانشگاهها 5 امتیاز بیشتر میگیرند و خیلی راحت میتوانند برای اقامت اقدام میکنند.
-دانشگاه ارزان قیمت انتخاب میرفتم. بهتره اختلاف هزینه دانشگاهها رو صرف فراهم کردن خانه و زندگی دانشجویی بهتر کرد.
-درنظر داشته باشید کنبرا و سیدنی و بریزبین و ملبورن و ... شهرهای گرانی هستند و هزینه های زندگی بالاست.
-دوره مستر رو یا همه اش Coursework بخونید یا همه اش Research بخونید. در غیر اینصورت یکجور ریسکه.
اگر قسمتی مبهم هست، بفرمایید در خدمتم.
.