10-03-2012, 06:15 PM
(10-03-2012, 02:53 AM)a_tt نوشته: متشکرم از توصیه های مفیدتون .درسته بریزبین نسبت به کنبرا و سیدنی شهر ارزانتری هست، ولی برای خودش شهر گرانی هست! بخصوص با این وضع قیمت دلار خیلی فشار میاد اگه بخواهید فقط از پس انداز خرج کنید.
دانشگاهایی که مورد نظرم هست اتفاقا در بریزبن است .( که فکر می کردم نسبتا شهر گرونی نیست ) با این اوصاف مستر 2 ساله خواندن یعنی دقیقا هزینه دو برابر.
به نظرتون امکانش هست که بعد از همان مستر یک ساله در صورتی که کار پیدا کنم بتونم ویزام رو تمدید کنم ؟ با توجه به اینکه هم رشته لیسانس من که در ایران خوندم و هم مستری که می خوام اونجا بخونم جزو لیست مشاغل سفارت استرالیا هستش.
اگر هدفتان این است که بعد از مستر یکساله کاری پیدا کنید که کارفرما اسپانسر شما بشود و از آن طریق بتوانید برای اقامت اقدام کنید، اینکار شدنی هست ولی احتمالش خیلی ضعیفه و من اصلاً این روش رو توصیه نمیکنم. چون احتمالش خیلی کم است که بتونید یک شرکتی رو مجاب کنید که اسپانسر کاری شما بشود، چرا که آنقدر مقیم و شهروند با رزومه کاری خوب وجود دارند که میتوانند آنها را انتخاب کنند که حاضر نیستند خودشان رو به دردسر بیاندازند و اسپانسر یک کارمند از ایران بشوند که وضعیت اقامت استرالیاش هنوز نامشخصه.
وگرنه بحث رشته که جزو الزامات اولیه اقامت استرالیاست و تاثیری در افزایش شانس اقامت ندارد. ضمناً خودتان را محدود به یک دانشگاه نکنید، دانشگاههای زیادی در استرالیا با هزینه های متنوع وجود دارند که میتونید در مورد آنها هم فکر کنید.
بهتر اینه که درست و واقع بینانه برنامه ریزی کنید و به امید چیزی که دربارش مطمئن نیستید(مثل همین اقامت از طریق اسپانسر کاری)، برنامه ریزی نکنید.
توصیه من اینه دو سال در استرالیا کامل درس بخونید، در کنارش کار هم میگیرید و هزینه زندگیتون رو تامین میکنید. درستون هم تموم شد، میرید سر کار مرتبط و هزینه ها جبران میشه.
.