11-03-2012, 11:16 AM
من هم با امین موافقم و به نظرم اگر میتونید، صبر کنید و از امریکا بخرید. اینجا هم قیمتهای بهتری پیدا خواهید کرد، هم مدلهای بهتر. برای باتریهای لپتاپ شما گاهی باتریهایی میتونید پیدا کنید که از مدل اصلی بهتر کار میکنند. قیمتشون ممکنه لزوما کمتر نباشه و مشابه قیمت اصلی باشه، اما طول عمرشون بیشتره. خلاصه این که تنوع زیاده و اگر از جای معتبر خرید کنید، با مسائل و مشکلاتی که در ایران رواج داره مواجه نخواهید شد. وبسایتهای معتبر زیادی در امریکا هستند که میتونید ازشون خرید کنید و موقع خرید هر محصول مطالبی که سایر کاربرانی که قبلا محصول رو خریده بودند و رتبهای که بهش دادهاند رو بخونید و تصمیم بگیرید.
ضمنا شرکت زیگورات در ایران نمایندگی رسمی dell نیست. dell و Apple در ایران نمایندگی رسمی ندارند.
ضمنا شرکت زیگورات در ایران نمایندگی رسمی dell نیست. dell و Apple در ایران نمایندگی رسمی ندارند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.