من امروز یه مصاحبه از طریق اسکایپ با دانشگاه برگن نروژ داشتم . قرار بود در فاصله ساعت 1-4 بعد ازظهر به وقت اروپای مرکزی تماس بگیرن ولی ساعت دقیق رو نگفته بودن . فکر میکنم با کل کاندیداها تو همین بازه مصاحبه کردن و احتمالا منم نفر آخر بودم چون نیم ساعت آخر باهام تماس گرفتن . خلاصه سه ساعت پای کامپیوتر بدون اینکه تکون بخورم نشستم
پوزیشن مربوط به دپارتمان Biomedicine و برای رشته Neurooncology ( سرطان شناسی مغز و اعصاب ) بود. استاده کارش اختصاصا روی گلیوبلاستومای انسانی ( خطرناکترین و رایج ترین تومور مغزی) هست . ( من اطلاعات تخصصی رو هم مینویسم برای اینه که ممکنه به درد هم رشته های خودم بخوره )
سوالاتی که پرسید :
چی شد که برای این پوزیشن اپلای کردی و فکر کردی مناسبه ؟
یکم از کارای قبلیت بگو ؟ به طور خاص چه تکنیک های آزمایشگاهی رو کار کردی نام ببر
با کار تیمی مشکلی نداری؟
قبلا توی تیمی که کار میکردی با کسی مشکل نداشتی و اگه داشتی چطور برطرفش کردی ؟
آیا دچار استرس میشی توی کار ؟ مثلا اگه نتونی با زمان بندی ای که داشتی پیش بری .
سه تا دلیل خوب بگو که من تورو انتخاب کنم نه بقیه رو .
کی میتونی کارتو شروع کنی ؟
و اینکه گفت قسمت زیادی از کارت تزریق ویروس ها و مواد مختلف به مغز موش و خرگوش خواهد بود با این قضیه مشکلی نداری ؟ و اینکه برای این کار به اندازه کافی خونسرد هستی که دچار استرس نشی چون کار خیلی حساسیه
کلا مصاحبه کوتاه در حد یه ربع بود و سوالات رو خیلی سریع پرسیدن. مصاحبه کننده یه خانوم یه اقا بودن. کیفیت صدا هم با اسکایپ چندان جالب نبود. یه سوال هم من پرسیدم.
همین
پوزیشن مربوط به دپارتمان Biomedicine و برای رشته Neurooncology ( سرطان شناسی مغز و اعصاب ) بود. استاده کارش اختصاصا روی گلیوبلاستومای انسانی ( خطرناکترین و رایج ترین تومور مغزی) هست . ( من اطلاعات تخصصی رو هم مینویسم برای اینه که ممکنه به درد هم رشته های خودم بخوره )
سوالاتی که پرسید :
چی شد که برای این پوزیشن اپلای کردی و فکر کردی مناسبه ؟
یکم از کارای قبلیت بگو ؟ به طور خاص چه تکنیک های آزمایشگاهی رو کار کردی نام ببر
با کار تیمی مشکلی نداری؟
قبلا توی تیمی که کار میکردی با کسی مشکل نداشتی و اگه داشتی چطور برطرفش کردی ؟
آیا دچار استرس میشی توی کار ؟ مثلا اگه نتونی با زمان بندی ای که داشتی پیش بری .
سه تا دلیل خوب بگو که من تورو انتخاب کنم نه بقیه رو .
کی میتونی کارتو شروع کنی ؟
و اینکه گفت قسمت زیادی از کارت تزریق ویروس ها و مواد مختلف به مغز موش و خرگوش خواهد بود با این قضیه مشکلی نداری ؟ و اینکه برای این کار به اندازه کافی خونسرد هستی که دچار استرس نشی چون کار خیلی حساسیه
کلا مصاحبه کوتاه در حد یه ربع بود و سوالات رو خیلی سریع پرسیدن. مصاحبه کننده یه خانوم یه اقا بودن. کیفیت صدا هم با اسکایپ چندان جالب نبود. یه سوال هم من پرسیدم.
همین
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما