17-03-2012, 12:45 AM
(17-03-2012, 12:34 AM)sarbaz2 نوشته: با سلامبه نظر من، اگر خودت عکس بگیری ببری بهتره...به رادیولوژیست هم بگو که عکس رو برای معافیت پزشکی میخوای
چند روز پیش برگ معرفی من به بیمارستان ازطرف نظام وظیفه امد ولی من که مشکل کمردرد (دیسک احتمالا ) دارم فقط یه عکس ساده دارم به عنوان مدرک وmriواین جورچیزا ندارم
ایا به نظرتون اول برم پزشکهای خارج بیمارستان تا من را معرفی کنند تاخودم mriبگیرم (تا به عنوان مدرک به پزشکان بیمارستان نشون بدم )وببرم پیش پزشک نظام وظیفه بهتره ویا نه خود پزشکای بیمارستان معاینات را انجام میدند واگه لازم باشه دستوربه mriمی دهند
به نظرتون کدوم بهتره ؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.