18-03-2012, 01:47 AM
من این تجربه رو داشتم. معمولا TA هایی که کلاس حل تمرین دارند باید خودشون رو برای همه جور سوالات دانشجویان آماده کنند. علاوه بر کلاسهای حل تمرین شما معمولا باید یکی دو ساعت در هفته هم به دانشجویان Office hour بدید. Office hour یعنی این که شما میگید مثلا روز ۵ شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ صبح در محل خاصی هستید و دانشجویان در اون ساعات میتونند مراجعه کنند و سوالاتشون رو به صورت شخصی بپرسند. تجربه من این بود که در این office hourها همیشه عدهای از دانشجویان بودند که مراجعه میکردند و سوال داشتند و طبیعتا جالب نیست که شما نتونید سوالات معمول مربوط به درس رو جواب بدید.
معمولا با مرور درسهای گذشته راه خواهید افتاد و میتونید سوالات رو جواب بدید، اما از اونجا که گاهی سیلابس درسهایی که ما در ایران گذروندیم ممکنه کمی متفاوت باشه، غیر از مرور درس، من سر تمام کلاسهای استاد هم میرفتم تا هم در جریان درس باشم و هم برام مروری بشه و هم این که اگر مطلبی هست که قبلا باهاش برخورد نکردم، در زمان بین کلاس اصلی و کلاس حل تمرین بتونم نگاه کنم.
معمولا با مرور درسهای گذشته راه خواهید افتاد و میتونید سوالات رو جواب بدید، اما از اونجا که گاهی سیلابس درسهایی که ما در ایران گذروندیم ممکنه کمی متفاوت باشه، غیر از مرور درس، من سر تمام کلاسهای استاد هم میرفتم تا هم در جریان درس باشم و هم برام مروری بشه و هم این که اگر مطلبی هست که قبلا باهاش برخورد نکردم، در زمان بین کلاس اصلی و کلاس حل تمرین بتونم نگاه کنم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.