18-03-2012, 01:51 AM
(17-03-2012, 11:14 PM)Pejman نوشته: یه استادی که قبلاً باهاش یک بار مصاحبه کرده بودم، و فاندش رو به یکی دیگه داده بود، الان بهم ایمیل زده و می گه یه پروژه جدید دارم، گفت که می خوام متقاضیان این پروژه رو مورد بررسی قرار بدم، آیا هنوز تمایل داری برای کار تو این زمینه؟ من هم گفتم بله... بعد در مورد پروژه اش کمی سوال کردم و ایشون توضیح داد. در مورد فاندش اینطور گفته:پژمان جان
The position is a approximately 75% research/ 25% teaching assistantship
منظور از این درصد مقدار کمک هزینه داده شده هست؟ بعد اگر هر دوی این فاندها به آدم تعلق بگیره کار آدم خیلی سخت نمی شه برای ترم اول؟
به احتمال زیاد منظور ایشون این بود که وضعیت فاند در طول تحصیل شما به این صورت خواهد بود، نه در طول یک ترم. مثلا اگر برنامه ایشون این باشه که شما رو ۸ ترم ساپورت کنه، شش ترم از این هشت ترم رو بهتون RA میده و دو ترم TA.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.