18-03-2012, 03:14 PM
قضیه 15 آپریل رو من یکی که نفهمیدم
به نظرم چراغ سبز بهش بدید و اگه قبلا باهاتون مصاحبه نکرده بگید حاضرید باهاش مصاحبه کنید تا بتونید توانایی های خودتون رو نشون بدید یا اینکه اگر سوالی در مورد پروژه داره و میخاد بدونه چقدر شما می تونی کمکش کنی....کلا نشون بدید که علاقه مند هستید فکر کنم اثر خوبی بگذاره...
اینکه تا الان ارتباطشو حفظ کرده نشانه ی خوبی هست...(مخصوصا اگر فقط ای میل رو به شما زده باشه و cc و bcc نباشه)
خوش خبر باشی

به نظرم چراغ سبز بهش بدید و اگه قبلا باهاتون مصاحبه نکرده بگید حاضرید باهاش مصاحبه کنید تا بتونید توانایی های خودتون رو نشون بدید یا اینکه اگر سوالی در مورد پروژه داره و میخاد بدونه چقدر شما می تونی کمکش کنی....کلا نشون بدید که علاقه مند هستید فکر کنم اثر خوبی بگذاره...
اینکه تا الان ارتباطشو حفظ کرده نشانه ی خوبی هست...(مخصوصا اگر فقط ای میل رو به شما زده باشه و cc و bcc نباشه)
خوش خبر باشی
(18-03-2012, 12:44 PM)Pejman نوشته: استادی که اخیراً بهم ایمیل زده و قبلاً باهاش در تماس بودم، برای یه پروژه جدید داره متقاضیان رو بررسی می کنه. بعد تو ایمیلش این رو نوشته:
I am interviewing applicants the next two weeks and expect to make a decision by the second week of april. Do you have any time constraints on making decisions for other programs?
مگه استادا از قضیه 15 اپریل خبر ندارند؟ من البته فاندم از جایی اوکی نشده، ولی نمی خوام به استاد این رو بگم... به نظرتون بگم باید تا 15 اپریل نتیجه رو بدونم یا اینکه بگم فعلاً فاند ندارم از جایی تا الان؟