18-03-2012, 09:18 PM
قربون شکل همتون.منم که میگم کل قسمتهای دیکشنری رو میخونم با دقت و بعد در دفترچه خودم یا در یادداشتهای هر درس اونها رو مینویسم که شامل کلمه،نوع،فونتیک،معنی فارسی اکثرا که برای دیدنه نه تکرار،بعد به تفکیک مثلا respect اسمش:..... بعد فعلش :...... در همه حالات البته با یک مثال.هم babylon و هم oxford advanced learner's dic بازن رو صفحه. در همین حین کلی لغت هم در دیکشنری میبینم که دنبال اونام میرم.خیلی زمانبر هست ولی از حجم اطلاعات راضیما ولی وسواس نمیذاره که فقط معنی همون کلمه اونم در همون جمله ای که در کتاب دیدمش رو پیدا کنم! بلکه کل لغت رو در دیکشنری با لغات مشابه و مترادف و ارجاعی و بعضا اصطلاحی و ریشه و family و فارسی و ..... میبینم که البته به خاطر gre هم هست و خداییش کلی لغت عجیب قریب تا حالا پیدا کردم.البته همه رو حفظ نیستم ولی یادداشتهاش هست دیگه.نظرتون چیه؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم