(24-03-2012, 05:07 PM)rise نوشته: واقعا میشه با پرونده سازی یا داشتن بند*ی در بهزیستی یا نظام وظیفه این کار رو پیش برد؟دوست من...تجربه نشون داده که طبق فرموده ناپلئون: غیرممکن غیرممکن است....!
نقل قول:من اگه بخوام برای معافیت پدر نیازمند مراقبت اقدام کنم دقیقا چه مراحلی رو باید طی کنم؟ چند تا پزشک پدرم رو معاینه خواهند کرد و نظر نهایی برای معافیت رو چه کسی میده؟(البته تهران نیستم)۲۳- اگر پدر یا مادری معلول باشند آیا میتوانند یک فرزند خود را معاف کنند؟
بله، مشروط بر آنکه معلولیت به تائید شورای پزشکی بهزیستی و شورای پزشکی در وظیفه عمومی برسد و مشمول قبل از معلولیت فاقد غیبت باشد.
(منبع)
نقل قول:دوستان لطفا راهنمایی کنین که بهترین راه برای این نوع معافیت چطوری طی میشه؟(از اونجایی که شاید پدرم واقعا نیازمند مراقبت نباشه)۶ – آیا پدر زیر ۵۹ سال* که بیمار باشد در قواره معافیت کفالت قرار میگیرد؟
بلی، مشروط بر آنکه در شورای پزشکی رای نیاز به مراقب اخذ نماید
(منبع)
*البته الان این سن به 65 سال تمام تغییر پیدا کرده است...
(منبع)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.