(25-03-2012, 03:48 PM)fluid-mech نوشته: پژمان عزیز فقط ی درخواست از شما دارم و اینکه این شعارو پاک کندوست عزیز من که متاسفانه اسمت رو هم نیمدونم
هیچ گاه امید را از کسی نگیر، شاید این تنها دارایی او باشد.
فقط جهت اطلاع شما بگم که من حدود 2 سال پیش به عنوان کاربر تو سایت وبسایت قبلیبودم پس بدون که سعه صدر دارم و مشکل سعه صدر نیست بلکه دسته بندی نادرست فروم شماست.پس خواهشن تو این ی جای مملکت که نخبگان رفت و آمد دارن سعی کن باند بازی نشه
غرض ورزی چیه؟! عزیز دل، شما در قسمت "با شرایط من از چه کشوری پذیرش بگیرم..." در مورد "کمک هزینه های تحصیلی..." سوال کردید، هم من و هم امیرحسین عزیز در مورد کمک هزینه های تحصیلی (با اینکه ارتباطی به پذیرش در کشور نداشت) صحبت کردیم در همون تاپیک...ولی متاسفانه شما روی حرف خودت پافشاری کردید (هزینه تحصیلی (Position) با RA و TA فرق داره و...)
شما اگر همین سوالتون رو در بخش مرتبط "کمک هزینه های تحصیلی..." می پرسیدی مطمئن باش که خیلی از دوستان به سوال شما جواب می دادند
---
در نهایت دوست من، تیم مدیریت تشخیص داد که مباحث غیر مرتبط به تاپیک "با شرایط من از چه کشوری پذیرش بگیرم..." حذف بشه...حالا خدا وکیل به نظر شما، این باند بازی میشه یا دسته بندی نادرست مباحث؟!
نمیخوام بیخودی تعریف کنم از کسی یا چیزی، من در AA هم عضو هستم ولی انصافا همدلی و دوستی که اینجا بین دوستان هست و از همه مهمتر آرامش موجود در اینجا رو در AA سراغ ندارم و مطمئنا خیلی از دوستان هم با من موافق هستند
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.