(25-03-2012, 04:27 PM)fluid-mech نوشته: بعدش من گفتم مدیر عزیز چرا هیچ صحبتی از پوزیشن تو فروم کمک هزینه نشده(الان دوستان گیر میدن.به خدا میدونم پوزیشن همون کمک هزینه هست ولی از 2 نهاد جدا داده میشه(استاد و دانشگاه) ولی تو فروم کمک هزینه فقط در مورد استادش توضیح داده شده و هیچ اشارهای به دانشگاه نشده)...دوست من، چه در این فروم و چه در سایر فروم ها (چه مرتبط و چه غیر مرتبط) این افراد و اشخاص هستند که محتوا رو ایجاد می کنند، مثل Wikipedia، یعنی تا من، شما و امثال من و شما سوالی نپرسیم تا جوابی بهش داده بشه که محتوا به وجود نمی آید، درسته؟ منظورم این است که اگر در تاپیک "کمک هزینه های تحصیلی..." سوالی یا صحبتی از مورد مد نظر شما نشده، بپرس، یا اگر تجربه ای داری بیان کن و با بقیه به اشتراک بگذار...همین
(25-03-2012, 04:30 PM)fluid-mech نوشته: منظورم از فرق داشتن اینه که از دو نهاد جداگانه میدن(استاد و دانشگاه)دقیقا و خلاص!

The End
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.