29-03-2012, 01:08 PM
نقل قول: طبق نظر دوستان چون کارآموزی به پذیرش ربطی نداره پس فکر کنم ویزای جداگانه
بخواد.یعنی شما هر وقت حال کنی به شرط اینکه شرکت قبول کنه میتونی بری
کاراموزی و ربطی به پذیرش دانشگاه نداره
(29-03-2012, 12:52 PM)ahmadpashaei نوشته: آخه مهیار جان رزومه که ربطی به ویزا و ... نداره.اونا که نمیدونن،اینکارو برای اطمینان خودمون میگم،ما وقتی هنوز اینجاییم رزومه به اون شرکتها بدیم و اگر پذیرش ok شد میریم و اگر نشد خوب اطلاع میدیم بهشون زودتر. مگه چه مدارکی می خوان که گفتین نمیشه؟شما وقتی حرف از صحبت با استاد و پذیرش از دانشگاه زدید، یعنی قصدتون اینه با ویزای تحصیلی وارد خاک امریکا بشید..همونطور که گفتم حداکثر 30 روز قبل شروع تحصیل میتونید وارد خاک امریکا بشید که برای اینترنشیپ زمان مناسبی نیست...ضمنا همونطوری که گفتم تا اینکه ویزای تحصیلیتون کاملا درست بشه زمان میبره
اگه بخواین با ویزای دیگه ای اقدام کنید بحث فرق داره
ضمنا شرکتها از وضعیت ویزای شما در یک مرحله ای بالاخره اطلاع پیدا میکنن (بعضیا تو اپلیکیشن فرم میپرسن)؛ اینکه احتیاج به صدور ویزا دارن یا خیر، اینکه شما اجازه کار قانونی دارید یا خیر
در آخر بگم که احتمال اینکه از ایران فقط برای اینترنشیپ به امریکا برید بسیار ضعیفه...چون در صورتیکه تمامی مراحل بخوبی طی بشه سفارت سد بزرگیه برای این موضوع
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge