30-03-2012, 01:54 AM
(30-03-2012, 01:06 AM)fluid-mech نوشته: درود بر پژماندرود،
پژمان جان لازم نیست مطابق قانون با من برخورد کنی چون خودم این کارو می کنم و با شما خداحافظی می کنم.فقط این بگم که ایجاد اون فروم به خاطر این بود که لغات یا جملاتی تخصصی که در هیچ جایی از فروم نبود در این فروم جدید مطرح بشه(اسمش بگذارین تقویت زبان در لغات تخصصی ) مثلا من حتی وقتی معنی secondary school نمیدونم از کجا باید بدونم این کلمه رو باید کجا مطرح کنم ،یا خیلی از کلمات و جملات دیگه.پس این بار من شمارو دعوت به مطالعه قوانین فروم میکنم چون احتمالن فراموش کردین.
راستی یک فروم دیگه به نام زمان های مهم ایجاد کردم که اون هم میتونه سوژه مناسبی برای شما.به هر حال من وشما به هیچ نتیجه ای نمی رسیم.پس آقای رئیس من میرم تا نظم در این باشگاه حفظ بشه
خدانگهدار
ما واقعاً تمایلی نداریم شما یا هر عضو دیگری از این فروم بره. ولی شما کوچکترین همکاری رو در این فروم انجام نداده اید. بنده چند بار براتون در مورد پست های خلاف قوانین توضیح دادم و عرض کردم قبل از ارسال پست کمی فروم رو بگردید تا پست تکراری یا غیر مرتبط نذارید. حتی گفتم اگر نمی دونید سوال تون رو کجا بپرسید می تونید از این تاپیک کمک بگیرید. ولی شما توجهی به صحبت های بنده نداشتید و باز هم امروز دیدم نصف بیشتر پست هاتون غیر مرتبط و تکراری بوده.
برای شما رعایت و احترام به قوانین سایت ظاهراً مهم نیست، برای ما و سایر کاربران مهم هست. این فروم قراره در آینده هم مورد استفاده افراد دیگری قرار بگیره و اگر قوانین در اون رعایت نشه در آینده نه چندان دور عملاً هیچ منفعت و استفاده ای برای دیگران نخواهد داشت. این مورد رو اگر قبول داشته باشید می بینید که تک تک قوانین فروم دلیل دارند و تاکید بر حفظ نظم تاپیک ها ضروری است...
در هر حال اگر می خواهید در این فروم بمونید لطفاً به قوانین احترام بذارید و مطابق اون عمل کنید. اگر هم تمایلی به پیروی از قوانین ندارید متاسفانه من راه حلی به ذهنم نمی رسه.
ممنون.