30-03-2012, 02:22 AM
(30-03-2012, 01:06 AM)fluid-mech نوشته: درود بر پژمانبابا چرا اینقدر زودرنج و منظورگیر هستی؟چند سالته مهندس جون؟ اینقدر آتیشی نباش و هیجان زده تصمیم نگیر که بعدا ضرر می کنی.البته این ماییم که به اطلاعات share شده رایگان اینجا و موهبت استفاده از پرسش و پاسخ این همه آدم باتجربه نیاز داریم و در صورت رفتن این ماییم که متضرر میشیم چون این سایت ادامه میده.دو تا از این شرکتهای کلاش و حقه باز اعزام به خارج و پذیرش بری متوجه میشی چی میگم.اونها به اندازه منم نمیفهمن ولی با زبون بازی پول میچاپن از دانشجوهایی که فقط فکر رفتن هستن و زبان بلد نیستن یا اصلا اعتماد به نفس ندارن.کسی که از جمع دور میشه خودش ضرر می کنه. معلومه خیلی کم سنی ولی توصیه می کنم اینجوری نباشی و آرزو می کنم موفق باشی در زندگیت.4تا تاپیک به این خوبی در این مسایل بود دیگه.من در چند فروم و سایت مهندسی برق عضو فعالم و اونجام همینه.من خودم الان از مدیرای یکی از سایتهای بسیار معروف مهندسی برقم(eca) و برای منم این اتفاق چندبار افتاد و خودم الان که مدیر یا عضو فعالم برای دیگران هم انجام میدم و چون میدونم ظایفشون رو،الان خودم به مدیرای اینجا میگم پست منو حذف کنید یا ..... به هر حال خود دانی.
پژمان جان لازم نیست مطابق قانون با من برخورد کنی چون خودم این کارو می کنم و با شما خداحافظی می کنم.فقط این بگم که ایجاد اون فروم به خاطر این بود که لغات یا جملاتی تخصصی که در هیچ جایی از فروم نبود در این فروم جدید مطرح بشه(اسمش بگذارین تقویت زبان در لغات تخصصی ) مثلا من حتی وقتی معنی secondary school نمیدونم از کجا باید بدونم این کلمه رو باید کجا مطرح کنم ،یا خیلی از کلمات و جملات دیگه.پس این بار من شمارو دعوت به مطالعه قوانین فروم میکنم چون احتمالن فراموش کردین.
راستی یک فروم دیگه به نام زمان های مهم ایجاد کردم که اون هم میتونه سوژه مناسبی برای شما.به هر حال من وشما به هیچ نتیجه ای نمی رسیم.پس آقای رئیس من میرم تا نظم در این باشگاه حفظ بشه
خدانگهدار
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم