30-03-2012, 02:50 AM
(30-03-2012, 02:22 AM)ahmadpashaei نوشته: بابا چرا اینقدر زودرنج و منظورگیر هستی؟چند سالته مهندس جون؟ اینقدر آتیشی نباش و هیجان زده تصمیم نگیر که بعدا ضرر می کنی.البته این ماییم که به اطلاعات share شده رایگان اینجا و موهبت استفاده از پرسش و پاسخ این همه آدم باتجربه نیاز داریم و در صورت رفتن این ماییم که متضرر میشیم چون این سایت ادامه میده.دو تا از این شرکتهای کلاش و حقه باز اعزام به خارج و پذیرش بری متوجه میشی چی میگم.اونها به اندازه منم نمیفهمن ولی با زبون بازی پول میچاپن از دانشجوهایی که فقط فکر رفتن هستن و زبان بلد نیستن یا اصلا اعتماد به نفس ندارن.کسی که از جمع دور میشه خودش ضرر می کنه. معلومه خیلی کم سنی ولی توصیه می کنم اینجوری نباشی و آرزو می کنم موفق باشی در زندگیت.4تا تاپیک به این خوبی در این مسایل بود دیگه.من در چند فروم و سایت مهندسی برق عضو فعالم و اونجام همینه.من خودم الان از مدیرای یکی از سایتهای بسیار معروف مهندسی برقم(eca) و برای منم این اتفاق چندبار افتاد و خودم الان که مدیر یا عضو فعالم برای دیگران هم انجام میدم و چون میدونم ظایفشون رو،الان خودم به مدیرای اینجا میگم پست منو حذف کنید یا ..... به هر حال خود دانی.محمد جان من 4 ماه دیگه 25 سالم میشه.به خاطر اون حرف از شما عذر می خوام.
ازتمام موسسات هم اطلاع کامل دارم وکاملن در جریان کامل همه چیز هستم .اگر نمیدانستم که اینجا نمی امدم. الانم من باید ازتجربیات شماها استفاده کنم چون من چیزی ندارم که شما ها از اون بخواید استفاده کنین.پس این هم به خوبی میفهمم.تازه بچه ها منت میذارن که جواب میدن(بدون هیچ اتلاف زمانی، مثلا خود تو ،سعید،بابک و ... که همه شماها قابل تحسین هستین و لذت میبرم وقتی پذیرش شماهارو میبینم) پس بدون که ارزش این کارارو من خیلی خوب میدونم (به این کارهایی که ما انجام میدیم میگن کارهای مجازی که نمونه این کارهارم من گاهی اوقات در نامه نگاری در ورود و خروج کالا با چینی ها انجام میدادم) پس ارزش این کارارو من میدونم.
من 18 سال درس خوندم که حرف ناعادلانه قبول نکنم.الانم اگر جلوی پیشرفتم گرفته بشه بهتر هستش که حرف ناعادلانه قبول کنم.من از تو انتظار نداشتم که این طوری تو پیام خصوصی جواب من بدی.خواهش میکنم ازت بگو که چه مطلبی من عصر در مورد فروم از تو پرسیدم و تو چه جوابی دادی ودوباره شب به شکل جالبی تغییر موضع دادی.
من تمام تلاشم کردم که بگم حرف ناعادلانه را قبول نکن