(30-03-2012, 03:59 PM)leosinam نوشته: سلامبا عرض سلام و تبریک مناسبت سال جدید، خدمت شما دوست خوبم!
من چنتا سوال دارم، ممنون می شم اگه کمکم کنین
من متولد 14 مرداد 72 هستم و مدرک پیش دانشگاهی تجربی رو خرداد 90 گرفتم، من میخوام معافیت پزشکی بگیرم(چشمام ضعیفه جمع هردو بعد از قطره 7.75) و در ضمن امسال کنکور سراسری شرکت کردم حالا سوالای من اینه :
0-شنیدم یه قانون جدید هست..به من کمکی میکنه؟
1- چشمای من هر جند ماه یک بار حدود 0.25 تا 0.50 نمره زیاد میشه، تا فرستادن دفترچه چه قدر مهلت دارم؟ جوری که غیبت نخورم و برای کنکورم مشکل ایجاد نشه.
2-میشه مراحل معافی رو برام بگین، دفترجه رو خوندم ولی توی دنیای واقعی! چطوره؟
3-پیش یکی از دکتر های کمیسیون رفتم و گفت به نظر من شما معافی، در ضمن آدرس یه دکتر دیگه رو داد و بهم گفت که خیلی سخت گیره و مشکل همه این یه نفره، و پیش اون که رفتم گفت به نظر من شما معاف نیستی. یعنی یکی از دکتر های کمیسون قطعا معافی رو داده و یکی دیگه میگه معاف نیستی! احتمال معافی من چقدره؟
4-اگه معاف نشم تاریخ اعزامم کی میشه؟ میتونم کنکور بدم؟
5-وقتی دانشگاه قبول شدم باید چی کار کنم؟
6-معاف از رزم یعنی چی؟ فایده ای هم داره؟ شنیدم به جای رژه و اینا باید معضرت میخوام دستشویی بشوری...اگه اینجوریه راهی برای لغو کردنش هست؟
و همچنین ورودتون را به این فروم خوش آمد میگم!
روال معافیت پزشکی:
حتما باید فارغ التحصیل شده باشید، معافیت پزشکی از جمله معافیت های هست که در حین تحصیل اجازه ندارید براش اقدام کنید!
پس باید طبق دفترچه روال معافیت پزشکی را طی کنید!
فرم 1 که مربوط به مشخصات فردی هست! فرم شماره 2 که مربوط به واکسن و پزشک هست که در زمانی که مراجعه کردید به پزشک، بهش بگید که مشکل چشم دارید تا تو دفترچه بنویسه! برای کسانی که می خواهنداعزام شوند، می نویسه "اعزام بلامانع است". ولی برای شما توضیح خواهد داد که مشکل شما چیست! همچینن گواهی و پرونده نمره چشمتان را هم همراه داشته باشید!
بعد از اینکه درخواست معافیت شما در پلیس +10 ثبت شد! باید منتظر بمانید تا نامه معرفی از نظام وظیفه به بیمارستان و کمسیون پزشکی تان به درب منزل تشریف بیاورد!
بعد به همراه پرونده پزشکی، نامه معرفی به کمسیون مراجعه می کنید!
رای کمسیون هم اصلا قابل پیش بینی نیست.
چون یک نفر گفته میشید، یکی گفته نمیشد، نظر دکتر سوم در کمسیون مهم هست! حتی به شرایط اون دو نفر اون روز هم وابسته هست!
من نمی دونم، شما در چه شهری زندگی می کنید، ولی طبق تجربه دوستان و آشنایان تهران خیلی بازتر برخورد میشه تا شهرستان ها! بخصوص اکیدا پیشنهاد می کنم، به کمسیون پزشکی محترم در شهر اصفهان مراجعه نفرمایید!
در صورتی که با معافیت شما موافقت شد که هیچی، زحمت میکشید میرید قنادی، برای بچه های این فروم، شیرینی تهیه می کنید

در صورتی که خدای نکرده مخالفت شد، اتوماتیک از طرف نظام وظیفه براتون تاریخ اعزام صادر خواهد شد و برگ سبز اعزام درب منزل خواهد آمد
اگر دانشگاه هم قبول شدید، که در هر مرحله ای از خدمت باشید، می تونید معافیت تحصیلی بگیرید!
معاف از رزم:
یعنی اینکه تو دوره دو ماهه آموزشی، آموزش های مربوط به امور رزمی را معاف خواهید شد! یعنی رژه نمی رید! تیراندازی نمی کنید!
یک محاسنی داره یک معایب:
محاسن:
معاف از آموزش های رزمی
برای امریه، یکی از شرط ها معاف از رزم بودن هست!
برای دوره خدمت در یگان، به مناطق مرزی و عملیاتی اعزام نمیشید
برای دوره خدمت در یگان، احتمال زیاد کارهای ساده و دفتری انجام خواهید داد!
معایب:
من خودم اصلا حاضر نیستم معاف رزم بشم:

دستشویی (گلاب به روتون) نخواهید شست! اگه قرار باشه اینکار انجام بشه، همه باید انجام بدهند و کاری به معاف رزم و غیره نداره! اما کارهای خسته کننده و فرسایشی بهتون می دهند، البته ممکنه که شانس بیارید و شرایط خوبی براتون پیش بیاد!
چون امور رزمی را آموزش ندید، به احتمال زیاد یک درجه از بقیه کمتر خواهید داشت و در ادامه ممکن مشکلات و سختی هایی به همراه داشته باشه!
2 مثال:
دوست من در نیروی زمینی ارتش 01 تهران، معاف رزم بود: همش تو آشپزخانه داشته سیب زمینی پاک می کرده، خودش بوده و یک عالمه گونی سیب زمینی. تنهای تنها

یک دوست دیگه در نیروی هوایی مشهد شد مسئول حموم: آموزشیش براش مثل یک هتل در کویت گذشت!

موفق و موید باشید
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.