30-03-2012, 09:34 PM
(30-03-2012, 06:00 PM)Saeid نوشته: پژمان جان هر دو TA هستن و استاد هیچ کدوم فعلا معلوم نیست.......گروه تحقیقاتی تو شارلوت قویه...یک مرکز PRECISION ENGINEERING بسیار قوی داره که تو آمریکا نامبر وان هستش به گفته دانشجوهاش و یه مرکز انرژی بسیار قوی داره که با وستینگهاوس ارتباط خوبی داره....این مبلغ فاندش نمیدونم اصلا جواب میده یا نه؟؟ FIU هم تو روبوتیک گروه هایی داره و وضع فاندش همونطور که بچه هاش میگفتن خوبه...شما خودتم استادی میتونی تو سایتشون نگاه کنیسعید جان همونطور که خودت هم تو رنکینگ ها دیدی رنک مکانیک NCC بهتر از FIU هست. تو USNEWS تو رنکینگ مکانیک اصلاً FIU نیومده و این خب به نظرم نقطه ضعف بزرگی به حساب میاد. اما NCC پارسال 93 بوده و امسال شده 81... اینطور که گفتید گروه تحقیقاتی NCC هم قوی تره. از نظر شهر هم که یه بحث سلیقه ای و شخصی هست. ولی من تو سایت ها دیدم در کل شرایط شهر شارلوت بهتره از نظر امنیت و آب و هوا و اینها. به نظر میامی خیلی گرم و شرجی میاد. من خودم از اینجور جاها خوشم نمیاد.
تعداد هست علمی زیادی داره شارلوت.....در ضمن FIU دو سال TA هستش که قراردادش اینجوری و در واقع مشخص شده از الان --- ولی شارلوت فقط برا 9 ماه تکلیفو مشخص کرده
در کل با در نظر گرفتن کلیه شرایط، اگر که هر دو فول فاند به حساب میان، من باشم می رم NCC. اینکه فاند FIU بیشتره دلیلش اینه که خب شهرش هم گرونتره. و حتی اگر باز هم چیزی تهش بمونه براتون فکر نمی کنم در اون حدی باشه که پس انداز به حساب میاد. باز تا نظرات دوستان باتجربه تر چی باشه.
موفق باشی.