31-03-2012, 03:36 PM
(31-03-2012, 12:15 PM)nasi نوشته: سلام بچه هااگه من درست متوجه منظور شما شده باشم، قصدتون این هست که به واسطه مقالتون بتونید پذیرش بگیرید و استاد پیدا کنید. اگه اینجور باشه باید بدونید که داشتن مقاله برای پذیرش میتونه تاثیر مثبتی داشته باشه ولی نه شرط لازم هست نه شرط کافی. مقاله برای شما یه نقطه قوت خواهد بود ولی درکنار اون خیلی فاکتورهای مهمتر مثل معدل و نمرات زبان وجود داره. این فاکتورها هم بستگی داره که کجاها بخواید اپلای کنید .
ممنون از اینکه لطف کردین و جواب سوالات من رو دادین
ولی من هنوز هم متوجه نشدم ، چون من هنوز مقاله ام را چاپ نکردم و اصلا هنوز جایی نفرستادمش ، و با توجه به اینکه 4 سال است درسم را تمام کردم واقعا عجله دارم، میشه همزمان با اینکه مقاله ام را برای ژورنال میفرستم از طریق همون مقاله که هنوز چاپ نشده ، با استاد هم مکاتبه کنم؟
یعنی من میتونم با اینکه مقاله ام را تمام کردم از یه استاد خارجی بخوام که اجازه بده من اسمشو بالای مقاله ام بنویسم ؟
بازم ممنون
برای مکاتبه با استاد هم لازم نیست که شما حتما مقاله رو چاپ کرده باشید. شما آزادید به استادی که به کارش علاقه دارید ایمیل بزنید با مقاله یا بدون مقاله. میتونید توی ایمیلتون هم ذکر کنید که یه مقاله در این زمینه در دست چاپ دارم.
به نظرم یه مقدار وقت بذارید و با فاکتورهای لازم برای پذیرش بیشتر آشنا بشید اونوقت جواب خیلی از سوالاتتون رو پیدا می کنید. و اینکه اول تصمیم بگیرید چه کشورهایی میخواید اپلای کنید و اینکه هر کدوم چه پیش نیازهایی برای پذیرش لازم داره .
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما